38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією BM-009152

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією BM-009152

Артикул BM-009152
448 грн
403 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з вібрацією BM-009152: перетворюємо задоволення на мистецтво

Відкрийте нові границі відчуттів з мастурбатором-вагіною BM-009152. Продукт бренду Baile, лідера на ринку інтимних товарів, стане незамінним для тих, хто цінує комфорт і ефективність. Ексклюзивний матеріал - Кибершкіра, робить використання даної моделі схожим на реальні відчуття. Режим роботи - Вібрація, дарує додаткові яскраві емоції. Колір виробу - телесний, що підкреслює природність сприйняття.

Інструкція застосування

Перед початком використання Мастурбатора-вагини з вібрацією BM-009152 рекомендується очищати перед кожним застосуванням спеціалізованими засобами для очищення іграшок або милом. Використовуйте тільки з підсушуючими гелями на аква базі.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання мастурбатор слід очищати від залишків змащення та інших домішок. Для цього можна використовувати м'яку губку, теплу воду та мило. Після чищення обов'язково висушіть виріб, щоб уникнути розвитку бактерій.

Переваги

  • Бренд Baile: один з лідерів на ринку інтимних товарів;
  • Країна-виробник Китай: гарантія високої якості;
  • Матеріал - Кибершкіра: створює ефект реалістичності та комфорту при використанні мастурбатора;
  • Тип мастурбатора - Вагіна: максимальне імітація натурального контакту;
  • Режим роботи - Вібрація: дозволяє відчуттям досягати більшої яскравості;
  • Колір - Телесний: підсилити ефект реалізму.

TALLA: вибір тих, хто прагне отримати найвищий рівень задоволення! Вирішивши придбати Мастурбатор-вагину з вібрацією BM-009152, ви зможете оцінити всі переваги якісних товарів для дорослих. А також рекомендуємо ознайомитися з усим асортиментом Категорії - Автоматичні мастурбатори.



Штучні вагіни мастурбатори забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для хлопця – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Виробник Baile
Довжина 155
Діаметр 70
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Водостійкість Да
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією BM-009152 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена