38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з кільцем ручкою металева чорного кольору Sinner

Анальна пробка з кільцем ручкою металева чорного кольору Sinner

Артикул 02784 / SIN226
1 895 грн
1 610 грн
Анальна пробка з ручкою-кільцем металева чорного кольору від "Sinner" Ваше знайомство з палким світом інтимних ігор починається з цього аксесуара. Анальна пробка з ручкою-кільцем від популярного бренду "Sinner" - це поєднання ергономічності, дизайну і бездоганної якості матеріалів. Виготовлений з холодного блискучого металу, цей предмет здивує вас своєю функціональністю та можливостями для задоволення приємних відчуттів. Інструкція застосування Перш за все, переконайтеся у чистоті продукту. Нанесіть антибактеріальний гель або спрей на анальну пробку перед кожним використанням. Прикладіть кінець до анусу і поступово рухайте його вперед, використовуючи лубриканти на водяній основі. Догляд за анальною пробкою Для підтримки гігієни після кожного використання очистіть анальну пробку за допомогою мила і теплої води або спеціального засобу для чищення інтимних іграшок. Уникайте використання агресивних засобів для чищення або речовин, що містять спирт. Зберігайте металеву пробку у чохлі або пластиковому контейнері окремо від інших інтимних аксесуарів. Переваги - Бренд: Sinner - нідерландська компанія, яка завоювала довіру та любов своїх клієнтів за якісну продукцію та оригинальний дизайн. - Країна виробник: Нидерланди - гарантiя високої європейської якостi товару. - Матерiал: Метал - гладкий, безпечний для тiла матерiал, який можна нагрiвати або охолоджувати для розмаїття вiдчуттiв. - Довжина 130 мм і дiаметр 30 мм - пiдходитимуть як новачкам, так і бiльш досвiдченим користувачам. - Колiр: Чорний; лаконiчний колiр дарує шарм аксесуару та робить його стильним та вишуканим. Ознайомтеся з нашим широким асортиментом інтимних товарiв у інтернет-магазинi TALLA та замовте анальну пробку з ручкою-кольцем металеву чорного кольору вiд Sinner уже сьогоднi! Нехай кожен ваш день буде наповнений новими враженнями та емоцiями. Будьте впевненi, що у нас ви знайдете лише найкращi продукти для своїх iнтимних iгор. Приємних покупок!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Для тих, хто цінує неймовірно сексуальний та чорний колір, що зберігає стільки таємниць, рекомендуємо звернути увагу на велику категорію, що об'єднала в собі секс-гаджети для реалізації будь-яких інтимних ідей. Чорна пробка для анального сексу без вібрації може бути такою ж ефективною, як і девайс з риммінг-ефектом, а маленька іграшка в деяких випадках незамінна так само, як і велика з незвичайною формою, кожен рух якої відгукується задоволенням у вашому тілі.

Сфера анальних задоволень не має меж у можливості вдосконалення своїх відчуттів. Анальна пробка залізна може стати наступним кроком на шляху її розвитку, роблячи стимуляцію більш жорсткою та збуджуючи одним своїм виглядом. Метал чудово підходить для температурних ігор і є одним із найгігієнічніших матеріалів. І якщо ви, як новачок, ще не готові до такого розвитку подій, то з отриманням певного досвіду ви обов'язково зробите цей крок.

Виробник Sinner
Довжина 130
Діаметр 30
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Матеріал Метал
Країна виробник Нідерланди
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з кільцем ручкою металева чорного кольору Sinner напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації