38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор вакумний для стимуляції клітора рожевого кольору Baile Romance Ivan

Вібратор вакумний для стимуляції клітора рожевого кольору Baile Romance Ivan

Артикул 03439 /MC32 BI-014791
895 грн
Вібратор вакумний кліторальний Romance Ivan

  Romance Ivan пропонує 12 функцій всмоктування та 12 функцій вібрації, а також постачається з кабелем USB для заряджання. Ви можете окремо зменшувати та збільшувати потужність вібрації та режими всмоктування, щоб збуджувати вас у різних ритмах. Романтичний масаж максимально пришвидшить темп еротичних ігор.
12 різних режимів вібрації, 12 режимів функції всмоктування клітора.
Матеріал: силікон.
USB перезаряджається.

розміри:
Загальна довжина – 19,8 см
Вставна довжина – 11 см
Ширина – 3,3 см

Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте стимулятор вакумний безконтактний . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Можливості як класичних, так і вакуумних вібраторів стають ширшими при впровадженні сучасних технологій. У категорії розумні вібратори  зібрано унікальні девайси, основною відмінністю яких є можливість керування із програми, встановленої у смартфоні. Це не тільки прибирає просторові обмеження, оскільки керувати іграшкою можна з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. У програмі реалізовані додаткові функції, які дозволяють підібрати режим впливу, що підходить лише вам.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них стимулятори для вагіни , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

У деяких випадках на зміну класичним та вакуумним вібраторам мають прийти іграшки, які дадуть повну свободу дій. Наприклад, вібруючі трусики – вони звільнять руки, що дозволить зробити сценарій інтимних ігор різноманітнішим. Їх можна використовувати не тільки під час прелюдії до сексу або під час статевих стосунків. Надіти їх можна, вирушаючи на роботу або на прогулянку, розширивши зону отримання задоволення за межі спальні.

Виробник Baile
Кількість швидкостей вібрації 12
Довжина 198
Діаметр 33
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вакуумна стимуляція
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор вакумний для стимуляції клітора рожевого кольору Baile Romance Ivan напишіть відгук
Вакуумні вібратори