38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний райдужний затор з райдужним хвостом єдинорога Tailz

Анальний райдужний затор з райдужним хвостом єдинорога Tailz

Артикул 03627 / AG361
1 895 грн
1 610 грн

Анальна райдужна пробка з райдужним хвостом єдинорога Tailz

Представляємо вам не просто іграшку, а справжнє шедевр мистецтва. "Анальна райдужна пробка з райдужним хвостом єдинорога Tailz" - це унікальний інтимний продукт для тих, хто цінує ексклюзивність і стиль. Виготовлений з високоякісного силікону, завдяки цьому виконує свою функцію бездоганно. Неймовірно м'який і приємний на дотик хвіст створює неповторну атмосферу спокуси і гри. Завдяки своїй довжині 88 мм і діаметру 33 мм він підходить як для більш досвідчених користувачів, так і для початківців.

Інструкція з використання

Перед використанням промийте теплою водою з спеціальним очищувальним засобом. Взяти в руки іграшку, обережно покрити будь-яким лубрикантом (бажано на водяній основі). Встановити товар на рівень, зручний для використання.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Для догляду за іграшкою достатньо після використання промити її під теплою водою і нанести спеціальний антибактеріальний спрей, потім висушити.

Переваги

  • Бренд - Tailz. Унікальна фірма, що виробляє нестандартні інтим товари високої якості.
  • Країна-виробник - США. Американська компанія гарантує бездоганне виконання своїх виробів на всіх етапах виробництва.
  • Матеріал - Силікон. Повністю безпечний для організму, максимально гипоалергенний і приємний на дотик.
  • Тип хвоста - Єдинорог. Оригинальний дизайн дозволяє розширити нові рамки задоволення й розмаїття.
  • Довжина - 88; Діаметр - 33; Колір - Райдужний. Ідеально вражає вашу індивідуальність й розфарбовує ваше інтимне життя незвичайними фарбами.
Зануртеся у свiт чудових сексуальних пригод з унiкальним товаром вiд TALLA - "Анальна райдужна пробка з райдужним хвостом єдинорога Tailz". Цей продукт полюблять всi, хто вiддає перевагу ексклюзивностi та високiй якостi. Також на нашому сайтi ви можете ознайомитися з широким асортиментом iнших анальних пробок. Обирайте найкращi вироби для свого задоволення у нашому магазинi!

Анальні пробки з хвостиком – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки з каменем – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Виробник Tailz
Діаметр 33
Довжина 88
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Тип хвоста Лисиця
Колір Райдужний
Матеріал Силікон
Країна виробник США
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальний райдужний затор з райдужним хвостом єдинорога Tailz напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком