38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг з візерунком та імітацією панчох та відкритим доступом чорного кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus

Бодістокінг з візерунком та імітацією панчох та відкритим доступом чорного кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus

Артикул 09603/SF920-QS
1 550 грн
Комбінезон з відкритим доступом Nights Like This Fantasy Lingerie, з візерунком та імітацією панчохи чорні

Спробуйте абсолютно новий образ для спокуси вашого коханого, комбінезон-сітка від Fantasy Lingerie стане пікантним вбранням, здатним допомогти назавжди залишитись у пам'яті вашого обранця. Комбінезон виготовлений з м'якої і приємної до тіла сіточки, що відмінно розтягується. Завдяки дизайну у вигляді топа, з'єднаного з панчохами, комбінезон можна не знімати під час близькості, оскільки інтимна зона залишається відкритою. Можна додати свій образ трусики з інтимним вирізом та наклейки на соски, щоб зробити його завершеним. Купити комбінезон сітку у нашому інтернет магазині можна з швидкою та анонімною доставкою із секс-шопу по всій Україні.

Характеристики: Матеріал – нейлон, спандекс Розмір – Queen Size

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні боді сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Sheer Fantasy
Міжнародний розмір Size Plus
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Нейлон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг з візерунком та імітацією панчох та відкритим доступом чорного кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги