38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна скляна пробка чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм

Анальна скляна пробка чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм

Артикул 1014 /10-GS14
1 150 грн
977 грн

Анальна пробка скляна чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм

Смілива, спокуслива і абсолютно неповторна! Стильна анальна пробка скляна чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм - це приємний аксесуар для експериментальної гри. Ваш досвід і почуття досягнуть нового рівня завдяки цьому засобу безкінечного задоволення. Зануртеся в романтичний або яскравий пікантний відпочинок з цим привабливим нововведенням.

Інструкція використання

Перед використанням необхідно ретельно очистити продукт і потім нанести змазку на водній основі для полегшення введення туди. Повільні рухи допоможуть вашому тілу з часом адаптуватися до розмірів пробки.

Догляд за анальною пробкою

Після сеансу любові промийте під теплою водою з м'яким милом без запаху або спеціалізованим засобом для інтимних аксесуарів.

Переваги

  • Бренд Lovetoy - гарантує високу якість, безпеку і ефективність оргазмічного задоволення.
  • Країна-виробник Китай. Тут проводяться строгі перевірки якості і відповідність всім стандартам для інтимних товарів.
  • Матеріал скло. Це дає приємне прохолоду і особливий блискучий вигляд, що робить гру ще більш захоплюючою.
  • Довжина пробки 150 мм пасує як досвідченим любителям анального сексу, так і тим, хто тільки починає своє знайомство з ним.
  • 34 мм у діаметрі - це класичний розмір для легкого введення анальної пробки і отримання від неї задоволення.
  • Чорний колiр додає продукту естетичностi та робить його менш помiтним у разi бiлих чи прозорих речей.
Запрошуємо всiх шанувальникiв вишуканого розкошi приєднатися до нового вiдчуття любовi з аксесуаром Анальна пробка скляна чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм вiд кращого інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA! У нас Ви знайдете широкий асортимент анальних пробок рiзної форми, розмiру та кольору.

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Для тих, хто цінує неймовірно сексуальний та чорний колір, що зберігає стільки таємниць, рекомендуємо звернути увагу на велику категорію, що об'єднала в собі секс-гаджети для реалізації будь-яких інтимних ідей. Чорна пробка для анального сексу без вібрації може бути такою ж ефективною, як і девайс з риммінг-ефектом, а маленька іграшка в деяких випадках незамінна так само, як і велика з незвичайною формою, кожен рух якої відгукується задоволенням у вашому тілі.

Жага нових відчуттів та емоцій неминуче призводить до того, що у вашому арсеналі інтимних гаджетів з'являється анальна пробка зі скла . Вона жорстка і не змінює свою форму – саме такий девайс нам часом так треба відчути у собі. І якщо початківці лише придивляються до іграшки, то ті, хто давно практикує анальний секс, отримали можливість дізнатися про нього набагато більше.

Виробник Lovetoy
Довжина 150
Діаметр 34
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Скло
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна скляна пробка чорного кольору Lovetoy Romance довжина 150 мм напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації