38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна скляна пробка рожевого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм

Анальна скляна пробка рожевого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм

Артикул 10141
1 150 грн
977 грн

Анальна скляна пробка рожевого кольору Lovetoy Romance довжиною 115 мм

Це чудове прикраса для вашого інтимного простору, створена для особливих моментів. Прекрасно згладжена, бездоганно відполірована анальна пробка Lovetoy Romance з високоякісного скла була спеціально створена для неймовірних відчуттів та нових сексуальних переживань. Розкішний рожевий колір надає іграшці естетичний блиск, роблячи її не лише практичною, але й візуально привабливою. Ця анальна пробка дає можливість наблизитися до своїх таємних бажань, відкрити нові межі насолоди.

Інструкція з використання:

Продукт слід використовувати з лубрикантом на водній основі: нанесіть достатню кількість засобу на пристрій і обережно вставте його. Після використання виріб слід ретельно очистити спеціалізованими засобами для чищення.

Догляд за анальною пробкою:

Для чищення використовуйте теплу воду і мило або засіб для інтимних аксесуарів. Після того, як ви промили анальну пробку, обов'язково висуште її.

Переваги:

  • Бренд - Lovetoy: Гарантує високу якість та тривалий термін служби продукту
  • Країна-виробник - Китай: Продукція цієї країни відповідає всім міжнародним стандартам
  • Матеріал - Скло: Зручне і гипоалергенне, що надає неповторні враження
  • Довжина - 115 мм: Ідеальний розмір для початкуючих та досвідчених користувачів
  • Дiаметр - 35 мм: Забезпечує комфорт при використаннi без жертв комфорту
  • Колiр - Рожевий : Додає унiкальностi продукту та робить його естетично привабливим.
  • Запрошуємо вас пережити незабутнi враження разом за допомогою нашого товару Анальна скляна пробка рожевого кольору Lovetoy Romance довжиною 115 мм. Ми переконанi, що вона стане незамiнною у вашому iнтимному життi. Запрошуємо завiтати до нашого інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA та чудово провести час, дослiджуючи увесь асортимент анальних пробок на нашому сайтi.

    Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

    Наші відчуття залежать від емоцій, а на них можна впливати навіть кольором. Рожева анальна пробка може стати вашим улюбленим девайсом, розбавивши неймовірно сексуальні анальні ігри романтикою. У більшості рожевий колір асоціюється з непорочністю, ніжністю, чуттєвістю і це якраз те, чого не вистачає в анальному сексі.

    Жага нових відчуттів та емоцій неминуче призводить до того, що у вашому арсеналі інтимних гаджетів з'являється анальна пробка скляна . Вона жорстка і не змінює свою форму – саме такий девайс нам часом так треба відчути у собі. І якщо початківці лише придивляються до іграшки, то ті, хто давно практикує анальний секс, отримали можливість дізнатися про нього набагато більше.

Виробник Lovetoy
Довжина 115
Діаметр 35
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Скло
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна скляна пробка рожевого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації