38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка скляна прозорого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм

Анальна пробка скляна прозорого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм

Артикул 101410
1 150 грн
977 грн

Анальна пробка скляна прозорого кольору Lovetoy Romance довжиною 115 мм

Прозора анальна пробка від бренду Lovetoy з серії Romance - чудовий вибір для тих, хто цінує якість та естетику. Довжиною 115 мм і діаметром 33 мм вона створена для тих, хто бажає відкрити для себе нові враження. Виготовлена з преміального скла, що підтримує регулювання температури. Вироблено в Китаї.

Інструкція з використання

Нагрійте або охолодьте до бажаної температури за допомогою теплої води або холодильника. Після нанесення лубриканту на гладку форму іграшки повільно вставте її. Це можна зробити як самостійно, так і з партнером.

Догляд за анальною пробкою

Після використання обов'язково очистіть іграшку за допомогою спеціалізованих засобів для чищення інтимних товарів або милом з слабкою лужністю. Висушити перед зберіганням.

Переваги

  • Бренд: Lovetoy - відомий виробник якісних інтим товарів.
  • Країна-виробник - Китай, який став одним з лідерів на цьому ринку у своєму сегменті.
  • Матеріал - скло: безбарвне, гладке і непористе - має високу ковзаючу здатність.
  • Довжина 115 мм пасуватиме як новачкам, так і досвідченим користувачам.
  • Діаметр 33 мм для комфортного використання та отримання задоволення.
  • Колір прозорий робить іграшку ще більш естетичною та приємною для ока.
Запрошуємо Вас здійснити покупку "Анальної пробки скляної прозорого кольору Lovetoy Romance довжиною 115 мм" у нашому інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Ви завжди знайдете тут високу якість товарів, конкурентні ціни та швидку доставку. Ознайомтеся з повним асортиментом анальних пробок на нашому сайтi!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Жага нових відчуттів та емоцій неминуче призводить до того, що у вашому арсеналі інтимних гаджетів з'являється анальна пробка скло. Вона жорстка і не змінює свою форму – саме такий девайс нам часом так треба відчути у собі. І якщо початківці лише придивляються до іграшки, то ті, хто давно практикує анальний секс, отримали можливість дізнатися про нього набагато більше.

Виробник Lovetoy
Довжина 115
Діаметр 33
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Прозорий
Матеріал Скло
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна пробка скляна прозорого кольору Lovetoy Romance довжина 115 мм напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації