38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для анального сексу JOY Division mans BEST 150 мл

Лубрикант для анального сексу JOY Division mans BEST 150 мл

Артикул 11806 Ю/
595 грн

Змазка для анального сексу на водній основі JOY Division mans BEST 150 мл

Компанія JOY Division представляє високоякісну змазку для анального сексу на водній основі. Продукт ідеально підходить як для новачків, так і для досвідчених учасників інтимного процесу завдяки своєму спеціалізованому складу. Його формула сприяє розслабленню м'язів, що робить цей тип інтимної активності комфортнішим та безпечнішим. Обсягом 150 мл вистачить на тривалий час використання.

Склад

Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Переваги

  • Бренд - JOY Division: Один з провідних виробників інтимної косметики у світі.
  • Країна виробник - Німеччина: Висока якість та надійність європейського товару гарантована.
  • Обсяг (мл) - 150: Великий обсяг продукту забезпечує його тривале використання.
  • Основа - Водна: Вода як основа гарантує безпеку для шкіри та слизових оболонок.
  • Ефект - Розслаблення м'язів: Спеціальна формула змазки сприяє розслабленню м'язів, що робить використання продукту комфортним та приємним.

Застосування

Перед використанням добре струсніть флакон. Нанесіть необхідну кількість засобу на пальці й розподіліть рівномірно по поверхні. Продукт дуже концентрований, тому починайте з невеликої к-сті, за потреби нанесення можна повторити к-сть раз.

Запрошуємо ознайомитися ближче з цим товаром на сайтi інтернет-магазину інтимних товарiв TALLA. Якщо ви очiкуєте бiльше задоволення та комфорту вiд свого iнтимного життя, змазка для анального сексу JOY Division mans BEST стане вашим надiйним спутником! Перевiрте всi переваги цiєї змазки для вашого досвiду, i не забудьте ознайомитися з iншими змащеннями з нашого асортименту.



Використовуйте змазки на водній основі з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші анальні мастила , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник JOY Division
Об'єм (мл) 150
Основа Водна
Стать Жіночий
Країна виробник Німеччина
Додатковий ефект Розслаблення м'язів
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Лубрикант для анального сексу JOY Division mans BEST 150 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі