38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор-метелик вагінальний з дистанційним пультом управління рожевий CalExotics

Вібратор-метелик вагінальний з дистанційним пультом управління рожевий CalExotics

Артикул 12392 /Рожевий
3 995 грн

Вібратор-метелик на трусиках, з дистанційним пультом, рожевий, 8.2 х 3.2 см

CalExotics Venus Butterfly Silicone Remote Venus Penis занурює вас у світ абсолютного екстазу з тремтячим задоволенням без особливих зусиль.

Ця секс-іграшка для дорослих пропонує сенсаційно компактний дизайн із чарівними крильцями, еластичними ремінцями у вигляді мереживних трусиків та пультом дистанційного керування, що забезпечує неймовірне задоволення.

Насолоджуйтесь непереданою стимуляцією з вібратором, що пропонує 12 захоплюючих функцій вібрації.

Цей вишуканий стимулятор можна носити будь-де, що робить його невід'ємним аксесуаром у колекції секс-іграшок для кожного, хто шукає пригод.

Рідкий вібратор додасть вашим відчуттям ще більше яскравості!

Промивайте девайс до та після використання за допомогою антисептика для секс-іграшок.

 

Характеристики:

Матеріал – силікон

Довжина – 8.2 см

Робоча довжина – 7.5 см

Діаметр – 3.2 см

Колір рожевий



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть стимулятори у піхву . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Зовсім інакша справа у жінок з високо розташованим клітором. При статевому акті або стимуляції фалоімітатором (вібратором), він потребує додаткової уваги, оскільки не входить у безпосередній контакт із секс-іграшкою або членом. У цьому випадку рекомендуємо використовувати стимулятори для клітера , які підходять як для соло-ігор, так і для ігор з партнером.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені великі вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник California Exotic Novelties
Кількість швидкостей вібрації 12
Діаметр 32
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Вібратор, Вібротрусики
Режим роботи Вібрація
Тип вібратора Вагінальний
Стать Жіночий
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Країна виробник США
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор-метелик вагінальний з дистанційним пультом управління рожевий CalExotics напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори