38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор Fun Factory Limba S

Фалоімітатор Fun Factory Limba S

Артикул 20000
2 399 грн
Немає в наявності

Фалоімітатор Limba Flex s Fun Factory яскравий і привабливий імітатор, який можна гнути в будь-яку сторону, він дуже пружний і гнучкий, легко фіксується в обраному положенні, і зовсім не схожий на жорсткі ділдо з інших матеріалів! Вибравши потрібний кут нахилу стимулятор може довести за лічені хвилини до незабутнього оргазму, саме Limba Flex s Fun Factory добереться до всіх улюблених гарячих точок - G-spot, A-spot або P-spot! 

 

  • Довжина: 12 см, Робоча довжина 11 см, діаметр 3 см;
  • 100% водонепроникний;
  • вага 111 г;
  • 100% медичний силікон, гіпоалергенний і непористий.


Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть стимулятори для піхви. Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені великі вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник Fun Factory
Довжина 110
Діаметр 30
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Колір Зелений
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Країна виробник Німеччина
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор Fun Factory Limba S напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори