38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор Fun Factory Limba М

Фалоімітатор Fun Factory Limba М

Артикул 20001
2 899 грн
Немає в наявності

Усередині виробу знаходиться гнучка, але міцна дріт, вона зберігає форму, навіть при швидких змінах положення, жорстких ударах і креативних ігрових рішеннях. Якщо ви свідомо не бажаєте згинати його руками, LIMBA FLEX сам прийме потрібне положення! Плоска основа надійно фіксується на гладких поверхнях в душовій на стінці, ламінаті, столі і т.д., що дозволяє налаштуватися тільки на приємний процес. Limba Flex можна використовувати разом зі страпоном Strap and Bound Fun Factory, так само змінювати кут нахилу головки для максимально реалістичних відчуттів. Шикарне якість фалоімітатора заслуговує окремої похвали, 100% медичний силікон, з нього вилита вся іграшка, Матеріал не вступає в реакцію з тілом людини і є найбезпечнішим матеріалом для виготовлення інтимних іграшок на сьогоднішній день! 

  • Довжина: 18 см, діаметр 3,2 см;
  • 100% водонепроникний;
  • вага 169 г;
  • 100% медичний силікон, гіпоалергенний і непористий;
  • зроблено в Німеччині.


Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вагінальні вібратори . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені величезні вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник Fun Factory
Довжина 180
Діаметр 32
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Колір Зелений
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор Fun Factory Limba М напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори