38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний лубрикант на водній основі з густою формулою ANAL Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл

Анальний лубрикант на водній основі з густою формулою ANAL Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл

Артикул 200102
240 грн
228 грн
Немає в наявності

Опис Анального змазувача на водній основі з густою формулою ANAL Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл

Цей високоякісний анальний змазувач від відомого бренду BOSS of TOYS спеціально розроблений для безболісного та комфортного використання. На водній основі, він має унікальну, густу формулу, яка забезпечує тривале ковзання без пересихання. Завдяки своєму складу, цей змазувач робить шкіру ніжною та бархатистою на дотик; збудження та чутливість помітно збільшуються. Об'єм у 100 мл дозволяє використовувати цей продукт достатньо довго.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Переваги

  • Бренд - BOSS of TOYS: За виробництво цього товару відповідає всесвітньо відомий бренд Boss Of Toys, який спеціалізується на випуску інтимних аксесуарів з високими стандартами якості.
  • Країна-виробник - Нідерланди: Продукт виготовлений в Європі, що гарантує його безпеку та надійність.
  • Об'єм (мл) - 100: Універсальний об'єм дозволяє використовувати продукт за рахунок економного споживання тривалий час.
  • Основа - Водна: Змазувачі на водній основі безпечні для застосування з будь-якими видами презервативів та секс-іграшок.
  • Ефект - Збуджуючий, Зволоження: Створює тепле затишне відчуття та сприяє підвищенню чутливості ерогенних зон.

Застосування

Достатньо невеликої кількості змазувача для забезпечення комфорту. Може бути використаний не тільки як анальний змазувач, але і для мастурбації або додаткового зволоження при вагінальному статевому акті.

NB! Якщо ви відчуваєте дискомфорт або подразнення після застосування, припиніть використання та зверніться до лікаря.

Відкрийте для себе нові границі задоволення разом з анальним змазувачем на водній основі від BOSS of TOYS! Випробуйте незабутні відчуття, роблячи ваше інтимне життя яскравішим. Впевнені, ви не пошкодуєте про свій вибір. Замовте його уже сьогодні на TALLA. Вам також буде цікаво ознайомитися з товарами з категорії Анальні змазки!



Тільки якісні змазки для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Водні лубриканти сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Найчастіше анальні мастила – це багатокомпонентні засоби, до складу яких входять не тільки інгредієнти, що забезпечують ковзання, а й речовини, що перетворюють їх на багатофункціональні. Збудливі мастила для анального сексу відносяться якраз до таких засобів і містять компоненти, що посилюють приплив крові до статевого органу, тим самим підвищуючи його чутливість, змінюючи гаму відчуттів під час стимуляції.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що лубриканти вагінальний багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Виробник BOSS of TOYS
Об'єм (мл) 100
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Країна виробник Нідерланди
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Анальний лубрикант на водній основі з густою формулою ANAL Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу