38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний комплект Сукня сексуальна з панчохами та стрінгами чорного кольору Sunspice розмір Оne size

Сексуальний комплект Сукня сексуальна з панчохами та стрінгами чорного кольору Sunspice розмір Оne size

Артикул 20187
1 100 грн
935 грн
Сукня сексуальна з панчохами та стрінгами Sunspice O/S, чорна

 

  Ласкаво просимо у світ спокуси та пристрасті, де кожна жінка може розквітати по всій своїй сексуальності та жіночності! Представляємо вам еротичну сукню від Sunspice, яка точно стане вашою зброєю спокуси та стилю.

 

  Ця сукня – справжнє втілення пристрасті та сміливості. Поєднання прозорої сітківки з квітковим принтом і матеріалом "під вініл" створюють дивовижний контраст і підкреслюють кожен вигин вашого тіла. Еротичні вирізи та спокусливі деталі надають образу трохи зухвалості та загадковості.

 

  Сукня обладнана знімними пажами, що дозволяє вам регулювати посадку та підкреслювати вашу фігуру так, як вам зручно. У комплект також входять ажурні трусики-стрінги та панчохи у дрібну сітку з мереживним верхом. Ці деталі ідеально доповнюють образ та надають пікантності.

 

  З цією сукнею ви не тільки вразите свого партнера, але й відчуєте себе впевненим та прекрасним. Адже немає нічого привабливішого, ніж жінка, яка знає свою цінність і сміливо проявляє свою сексуальність.

 

  Сукня з панчохами та стрінгами від Sunspice зроблена з високоякісних матеріалів, що забезпечує комфорт та приємні відчуття під час носіння. Розмір O/S (універсальний) дозволяє підійти до більшості фігур.

 

  Не пропустіть можливість стати справжньою спокусницею і створити незабутній образ за допомогою цієї сексуальної сукні. Дозвольте собі розквітати у всій своїй красі та впевненості в еротичному комплекті від Sunspice!

 

  Характеристики:

 

  Розмір - O/S (універсальний)

 

  Включає в себе сукні, панчохи та стрінги

 

  Матеріал – сітчаста тканина з квітковим візерунком та матеріал "під вініл" (бавовна та спандекс)

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір One size
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Вид виробу Комплект
Матеріал Спандекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Еротичні комплекти білизни
Залишіть свій відгук на Сексуальний комплект Сукня сексуальна з панчохами та стрінгами чорного кольору Sunspice розмір Оne size напишіть відгук
Супутні товари
Еротичні комплекти білизни