38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм покоївки з мереживними манжетами для рольових ігор чорно білий Fantasy Lingerie розміри S M

Костюм покоївки з мереживними манжетами для рольових ігор чорно білий Fantasy Lingerie розміри S M

Артикул 20234 /PL1403-SM
2 650 грн
Костюм покоївки Fantasy Lingerie з мереживними манжетами, чорно-білий, S/M

Чарівний та спокусливий костюм покоївки створений для того, щоб надати вашим інтимним моментам грайливу нотку пристрасті. Цей комплект включає стильний топ з вирізом, що підкреслює вашу жіночність, і спокусливу спідницю, що надає вишуканості вашому образу. Мереживні манжети надають вишуканого шарму, приковуючи увагу до ваших рук, а відповідні сексуальні стрінги завершують спокусливий ансамбль. Використовуйте цей костюм, щоб втілити у життя ваші сміливі фантазії та створити незабутні моменти пристрасті. Виготовлений із високоякісних матеріалів, цей костюм покоївки забезпечує комфорт та підкреслює вашу красу. Додайте грайливість та гостроту у свої інтимні зустрічі з цим сексуальним комплектом, який підкреслить вашу привабливість та створить загадковий образ. Завершіть свій образ парою сексуальних панчох.

Характеристики: Матеріал – 88% поліестер, 12% еластан Колір – чорний, білий Розмір – S/M

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Fantasy Lingerie
Міжнародний розмір M, S
Колір Білий, Чорний
Стать Жіночий
Тематика костюму Покоївка
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм покоївки з мереживними манжетами для рольових ігор чорно білий Fantasy Lingerie розміри S M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор