38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне віброкільце подвійне на член силіконове чорного кольору Lybaile Pretty Love Osmond

Ерекційне віброкільце подвійне на член силіконове чорного кольору Lybaile Pretty Love Osmond

Артикул 20565 /BI-210169
620 грн

Ерекційне віброкільце подвійне на член силіконове чорного кольору Lybaile Pretty Love Osmond

Уявляйте свої інтимні мрії ще яскравіше й пікантніше. Це не просто ерекційне кільце, це подвійна стимуляція, посилення вбудованим вібратором. Продовжте задоволення і відкрийте нові відчуття для обох партнерів. Виготовлене з безпечного гіпоалергенного силікону, воно приємне на дотик і легко піддається дезинфекції. Чорний колір товару додасть шарму будь-якому ігровому процесу.

Інструкція з використання

Перед першим використанням кільця, ми рекомендуємо провести його дезинфекцію засобами, призначеними для секс-іграшок. До репутації майбутнього власника завжди повинно бути особливе вимога - аккуратність. Щоб надягти кільце, активну фазу статевого акту слід призупинити на пару хвилин - чоловічий статевий орган повинен бути у розслабленому стані.

Догляд за насадкою

Вироби з силікону не слiд пiддавати тривалому термiчному нагрiванню - стерилiзацiя здiйснюється тiльки холодним способом, будь-якими спецiалiзованими засобами.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE. Якiсть перевiрена часом та численними задоволеними клiєнтами.
  • Країна-виробник - Китай. Призначена задовольнити пошук оптимальної цiни та якостi.
  • Матерiал - Силiкон. Органiчний, гiпоалергенний матерiал безпечний для вашого органiзму.
  • Дiаметр - 30. Ідеальна розмiрна лiнейка обхвату для багатьох чоловiк.
  • Колiр - Чорний. Елегантно, стильно та збудливо.
У інтернет-магазині інтимних товарів TALLA ви завжди знайдете найякісніше та сучасне обладнання для нових вражень. Не гайте часу, обережно ерекційне виброкольцо подвойне на член силковое чорного кольору Lybaile Pretty Love Osmond уже сьогодн! Звернить увагу також на широкий асортимент інших ерекцыонных колец на нашому сайт! Зробите своє інтимне життя яскравше та цiкавше!

Ерекційне віброкільце з вібрацією створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Діаметр 30
Довжина 70
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне віброкільце
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне віброкільце подвійне на член силіконове чорного кольору Lybaile Pretty Love Osmond напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член