38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка-масажер простати силіконова Fun Factory BOOTIE M L 9,3 см D 1,7 - 3,5 см

Анальна пробка-масажер простати силіконова Fun Factory BOOTIE M L 9,3 см D 1,7 - 3,5 см

Артикул 24806
Колір: Фіолетовий
799 грн
Немає в наявності

Анальна пробка-масажер простати силіконова Fun Factory BOOTIE M L 9,3 см D 1,7-3,5 см

Ця анальна пробка від виробника Fun Factory стане чудовим інструментом для ознайомлення з анальною стимуляцією. Особливістю цієї моделі є її форма - ідеально підходить для масажу простати. Виготовлена з високоякісного та безпечного для тіла матеріалу - медичного силікону. Бренд Fun Factory з Німеччини гарантує довговічність та безпеку використання свого продукту.

Інструкція з використання

Перед першим використанням обов'язково обробіть анальну пробку спеціальними очисниками для інтимних товарів або теплою водою з спеціальним милом. Перед початком використання нанесіть на пробку велику кількість лубриканту на водній основі.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання аксесуар необхідно ретельно очистити. Для цього можна використовувати спеціальні засоби для догляду за інтимними аксесуарами або теплу воду з милом. Після очищення пробка повинна бути повністю висушена.

Переваги

  • Бренд Fun Factory: один з найпопулярніших та надійних виробників інтимних аксесуарів у світі.
  • Країна виробник Німеччина: стремлеве відповідання всім стандартам безпеки.
  • Матеріал - Силікон: гипоалергенний, безпечний для шкри матеріал, який не мiстить фталати.
  • Довжина - 9,3 см і Дiаметр - 3,5 см: ідеальнi розмiри для комфортної стимуляцiї простати.
  • Колiр Фiолетовий: естетично приємний колiр дає додаткову естетичну стимуляцiю.
  • .
Обравши Анальна пробка-масажер простати силiконова Fun Factory BOOTIE M L, ви вiдкриєте для себе новi горизонти анального задоволення. Замовляйте цю модель на нашому сайтi TALLA та переконайтеся у високому якостi представленого товару! Запрошуємо також ознайомитися з повним асортиментом анальних пробок на нашому сайтi. Шукайте, обирайте та отримуйте максимальне задоволення!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Анальна пробка силікон відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Fun Factory
Діаметр 35
Довжина 93
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Масажер простати
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна пробка-масажер простати силіконова Fun Factory BOOTIE M L 9,3 см D 1,7 - 3,5 см напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації