38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка C кристалом Silicone Amethyst розмір M

Анальна пробка C кристалом Silicone Amethyst розмір M

Артикул 280236
460 грн
414 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з кристалом Silicone Amethyst розмір M

Запрошуємо вас зануритися в пікантні задоволення з анальною пробкою з кристалом Silicone Amethyst. Розмір "M" підходить як новачкам, так і досвідченим користувачам, забезпечуючи максимально комфортне відчуття завдяки своїм вишуканим розмірам і формі. Матеріал з силікону робить використання продукту безпечним для вашого тіла. Прозорий фіолетовий кристал додає еротичний шарм грі.

Інструкція з використання

Перш за все, завжди очищуйте продукт перед кожним використанням. Нанесіть достатню кількість лубриканту на водній основі на пробку і підготуйте своє тіло перед введенням її. Вставте її повільно до рівня, на якому ви відчуваєте комфорт.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Для очищення використовуйте нейтральне мило і теплу воду або спеціальний очисник для іграшок. Залиште його повністю висохнути перед наступним використанням. Зберігайте в прохолодному сухому місці, подалше від прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд - Crystal: Відомий бренд, обраний користувачами для отримання незабутнього задоволення.
  • Країна-виробник - Китай: Надійна країна-виробник, що гарантує якість товару.
  • Матеріал - Силікон: Безпечний повсякденний матеріал для інтимних іграшок. Забезпечує приємне на дотик і гипоалергенное спiлкування.
  • Колiр каменю - Фiолетовий: Ультра яскравий колiр додає вишуканостi естетицi грi!
  • Довжина - 75; Дiаметр - 28 : Оптимальнi розмiри забезпечують комфорт та безпеку при використаннi.
  • Колiр - Фiолетовий, Чорний:: Масивнi чорнi та фiолетовi тона точно не дозволять нудьгувати.
Створюйте незабутнi моменти з анальною пробкою з кристалом Silicone Amethyst, додайте пелюстку у ваше iнтимне життя та порадуйте вашi почуття! Товар уже доступний для покупки у нашому iнтернет-магазин TALLA! Проведiть час, дослiджуючи наше багатство вибору анальних пробок з блискавками та iнших товарiv, якii ми пропонуемо на нашому сайтi. Пiдкреслите ваш флirtуючий стиль самовизначення з товарми вiд TALLA!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Фіолетовий
Колір Фіолетовий, Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка C кристалом Silicone Amethyst розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами