38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з синім кристалом силіконова рожева Pink Silicone Sapphire розмір M

Анальна пробка з синім кристалом силіконова рожева Pink Silicone Sapphire розмір M

Артикул 280237
421 грн
400 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з синім кристалом силіконова рожева Pink Silicone Sapphire розмір M

Ця унікальна анальна пробка виготовлена з якісного, гіпоалергенного матеріалу - медичного силікону. Особливу увагу слід звернути на чудовий синій кристал, який грає багатьма гранями і надає приманку особливої естетичної привабливості. Плавні лінії і оптимальні розміри продукту (довжина 85 мм, діаметр 34 мм) забезпечують комфортне використання і безпеку.

Інструкція використання

Перед початком використання анальної пробки необхідно ретельно її вимити милом або спеціальними чистячими засобами для інтимних аксесуарів. Змащуйте пробку на водяній основі перед кожним використанням.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання помийте виріб милом або спеціальними очисниками для інтимних аксесуарів. Зберігайте в чистому і сухому місці, подалеку від прямих сонячних променів і гострих предметів.

Переваги

  • Бренд Crystal - запорука якості виробів.
  • Країна-виробник Китай - один з основних постачальників якісних інтим-аксесуарів.
  • Матеріал Силікон - забезпечує максимальний комфорт при використанні, не викликає алергії.
  • Колір каменю Синий і основного корпусу Рожевий: дуже стильне й модне поєднання кольорiв!
  • Завжди пiдберете найкращий для себе розмiр завдяки рiзноманiтностi пропозицiй.
Поспiшайте замовити розкiшну анальну пробку з сапфiровим кристалом вже сьогоднi! Насолоджуйтеся дивовижними вiдчуттями, якi дарує цей чудовий аксесуар. Оформити замовлення можна прямо на сайтi інтернет-магазину iнтим товарiв TALLA. А якщо ви хочете бiльше вибору, у нас є широкий асортимент анальних пробок з блискучками, дослiджуйте всi варiанти й оберiть найкращий!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 34
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Колір Рожевий, Синій
Матеріал Силікон
Колір каменю Синій
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з синім кристалом силіконова рожева Pink Silicone Sapphire розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами