38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка фіолетова з червоним кристалом Purple Silicone Ruby розмір S

Силіконова анальна пробка фіолетова з червоним кристалом Purple Silicone Ruby розмір S

Артикул 280576
Колір каменю: Червоний
359 грн
341 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка фіолетова з червоним кристалом Purple Silicone Ruby розмір S

Чарівна і стильна силіконова анальна пробка з серії Purple Silicone Ruby, прикрашена чарівним, як полум'я кохання, червоним кристалом від бренду Crystal. Таке прикраса не залишить байдужим нікого! Ця прикраса виготовлена з безпечного для вашого тіла матеріалу - м'якого і пластичного силікону. Довжина складає 75 мм, діаметр - 28 мм. Розкішний червоний колір каменю чудово контрастує з насиченим фіолетовим кольором самої пробки.

Інструкція використання

Перед використанням важливо провести гігієнічні процедури і нанести будь-який лубрикант на водній основі. Вводьте обережно і нежно, трохи розслабивши м'язи.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання обов'язково очистіть пробку м'яким милом і теплою водою, висушіть в природних умовах. Зберігайте в спеціальному мешочку або кейсі.

Переваги

  • Бренд - Crystal: відомий виробник еротичних аксесуарів, що гарантує високу якість товару.
  • Країна виробник - Китай: унікальне поєднання неперевершеного майстерності і доступної ціни.
  • Матеріал - Силікон: абсолютно безпечний для здоров'я, легко очищається і приємний на дотик.
  • Колір каменю - Червоний: символ страсті і бажання, приваблює погляд улюбленого(ої).
  • Довжина - 75; Діаметр - 28: пасуючий розмір для будь-якого користувача, незалежно від досвіду використання подібних аксесуарів.
  • Колiр - Фiолетовий: символiчний колiр розкошi та елегантностi.
У інтернет-магазин TALLA цей екзотичний закуп завжди доступний до замовлення. Якщо ви шукаєте щось особливе, щоб здивувати свого партнера або просто порадувати себе - це прекрасний вибiр! Вiдвiдайте наш сайт та ознайомтеся з повним асортиментом анальних пробок з кристалами. Заповнiть своє життя новими емоцiями уже сьогоднi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Фіолетовий
Колір каменю Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка фіолетова з червоним кристалом Purple Silicone Ruby розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами