38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка рожева з синім каменем Pink Silicone Topaz розмір M

Силіконова анальна пробка рожева з синім каменем Pink Silicone Topaz розмір M

Артикул 280754
Колір каменю: Синій
513 грн
487 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка рожева з синім каменем Pink Silicone Topaz розмір M

Цей ексклюзивний продукт для любителів особливих відчуттів. Унікальна силіконова анальна пробка з колекції Crystal створена для нових відкриттів і яскравих моментів. Велике поєднання ніжної рожевої палітри і чарівного глибокого синього каменю додає іграшці стильності і, звичайно ж, незабутнього враження. Продукт має оптимальні параметри: довжина складає 85 мм, а діаметр - 35 мм. Високоякісний матеріал чудово підходить для тривалого використання і гарантує безпеку.

Інструкція застосування

Перед використанням обов'язково очистіть площу особистої гігієни проучено! Використовуйте змазку на водній основі, щоб забезпечити комфортне введення без пересушування або подразнення тканин. Неюно вводьте пробку, починаючи з вузької частини стрижня до його основи.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання, поліруйте пробку теплою водою і милом або спеціалізованим очисником для інтимних іграшок. Зберігайте в прохолодному, сухому місце подалеку від прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд Crystal - знак високої якості та надiйностi
  • Країна-виробник Китай - гарантiя доступної цiни при збереженнi високих стандартiв виготовлення
  • Матерiал Силiкон забезпечує тривалий термiн служби та зручнiсть у використаннi
  • Колiр каменю Синий додає елегантностi та естетичну привабливiсть продукту
  • Оптимальнi розмiри (Довжина - 85 мм, Дiаметр - 35 мм) забезпечують комфортне використання.
Не упустi можливостi доповнити свою колекцiю як ексклюзивними аксесуарами так i усвiдомити новi межi насолоди! Цi анальнi пробки представляють собою справжнє прикраса, яка подарує вам новi враження. Насолоджуйтеся вибором разом з інтернет-магазином iнтимних товарiv TALLA! А якщо ви хочете ознайомитися з усим асортиментом анальних пробок з кристалами, заходьте на наш сайт.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Колір каменю Синій
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка рожева з синім каменем Pink Silicone Topaz розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами