38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка рожева з чорним кристалом Pink Silicone Black Diamond M

Анальна пробка рожева з чорним кристалом Pink Silicone Black Diamond M

Артикул 280764
Колір каменю: Чорний
462 грн
416 грн
Немає в наявності

Анальна пробка рожева з чорним кристалом Pink Silicone Black Diamond M

Рознообразте своє інтимне життя зі стильною та зручною в користуванні анальною пробкою Pink Silicone Black Diamond M. Ця іграшка вражає не лише своєю ефективністю, але й естетичним зовнішнім виглядом. Рожева пробка виконана з безпечного медичного силікону з гладким покриттям для комфортного використання і легкого видалення. Блискучий чорний кристал на основі додає ще більше шарму цьому аксесуару.

Інструкція застосування

Перш за все, очистіть продукт перед першим використанням і після кожного наступного. Продукт призначений для анального використання. Нанесіть достатню кількість лубриканту на водній основі до повного покриття іграшки.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Чистити анальну пробку теплою водою і милом або спеціальними засобами для очищення секс-іграшок після кожного використання. Зберігайте в темному, сухому місці окремо від інших секс-іграшок. Уникайте потрапляння агресивних хімічних реагентів на пробку та кристал.

Переваги

  • Бренд Crystal - один з лідерів на ринку інтимної продукції, гарантія якості.
  • Країна-виробник Китай - країна з розвиненою промисловістю, яка дбає про свою репутацію та випускає високоякісну продукцію.
  • Матеріал виробу - Медичний Силікон, який безпечний для організму та не викликає алергії.
  • Чорний колір каменя додає елегантності та шика.
  • Довжина іграшки 85 мм і діаметр 35 мм відповідають стандартним розмірам, що робить її універсальною для різного вiку користувачiв.
Перед придбанням даного аксесуара є можливiсть обрати колiр. Зробити ваше інтимне життя яскравiшим зараз легко та просто, купивши анальну пробку рожевого кольору з чорним кристалом Pink Silicone Black Diamond M у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Ознайомтеся також з усiм асортиментом анальних пробок з блискучками на сайтi та оберiть пiдходять модель!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка рожева з чорним кристалом Pink Silicone Black Diamond M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами