38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка золота з рубіном розмір M

Анальна пробка золота з рубіном розмір M

Артикул 280912
Колір каменю: Червоний
659 грн
626 грн
Немає в наявності

Анальна пробка золота з рубіном розмір M

Представляємо вам ексклюзивну анальну пробку, що має бездоганний дизайн і створена для надання унікального задоволення. Виготовлена з високоякісної медичної сталі, що гарантує відмінне ковзання і приємні відчуття. Продуманий формат розміру М підходить як початківцям в цій області, так і досвідченим користувачам. Позолочена поверхня надає вишуканий блиск, а червоний рубін на кінці додає додатковий шик. Велике поєднання ефективності і естетики в одному тонкому предметі.

Інструкція застосування

Перед використанням продукту необхідно очистити його за допомогою спеціальних засобів або мила без ароматизаторів. Встановіть пробку обережно, використовуючи безбарвний лубрикант на водяній основі. Слід уникати використання смугастого або кольорового лубриканта - він може пошкодити покриття каменю.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Догляд за виробом надзвичайно простий: після кожного використання важливо провести його очищення спеціальним милом без запаху або будь-яким іншим дезинфекційним засобом. Зберігайте на місцях, недоступних для дітей.

Переваги

  • Бренд - Crystal. Дослухайтеся до всього потужного та естетичного привабливостей бренда Crystal - експертами у виробництві люксових аксесуарів.
  • Країна-виробник - Китай. Насолоджуйтеся та підкреслите свою індивідуальнiсть якiсною продукцiєю, є попит на високий ступiнь контролю якостi.
  • Матерiал - Медична сталь. 100% гiпоалергенна, що мiнiмiзує можливi ризики для здоров'я.
  • Колiр каменю - Червоний. Рубiновий акцент додає елегантностi та унiкальностi вашому образу.
  • Довжина - 90; Дiаметр - 40. У size M є оптимальний розмiр для комфортного використання.
Не чекайте! Вiдчуйте новi враження уже сьогоднi, придбавши анальну пробку золоту з рубином розмiру M у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiv TALLA. Проникайте уникальнistю та комфортом використання цього аксесуара! Не обмежуйте своï бажання i завiтайте на наш сайт для ознайомлення з повною асортиментом анальних пробок з кристалами.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір каменю Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка золота з рубіном розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами