38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з чорним каменем розмір M

Анальна пробка срібна з чорним каменем розмір M

Артикул 280940
Колір каменю: Чорний
454 грн
431 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з чорним каменем розмір M

Ультраглянцева анальна пробка з медичної сталі, прикрашена вставкою з чорного кристалу. Має гладку поверхню ідеальної форми для максимально комфортного використання. Розмір "мідіум" підходить як досвідченим шанувальникам анальних ласок, так і тим, хто тільки починає своє знайомство з цим типом еротичних аксесуарів. Блискучий сріблястий колір з осліплюючим чорним каменем додасть вашому інтимному життю нові нотки шику і екзотики.

Інструкція використання

Перед використанням продукту очистіть його за допомогою спеціалізованих засобів для чищення інтимних аксесуарів. Використовуйте лубриканти на водяній основі для більш комфортного введення пробки.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання обов'язково проводьте очищення продукту від залишків лубриканта або біологічних рідин. Використовуйте для цих целей спеціалізовані засоби або теплу воду з милом. Повністю висуште пробку перед збереженням.

Переваги

  • Бренд: Crystal - відомий виробник інтимних аксесуарів, гарантує високу якість своєї продукції;
  • Країна-виробник: Китай - це означає доступну ціну при збереженні належного рівня якості;
  • Матеріал: Медична сталь - безпечна для організму та довговiчна;
  • Чорний камiнь увiйшов у основу робить іграшку бiльш естетичною та привабливою;
  • Довжина 90 і дiаметр 40 мм пiдходять як початкуючим, так і вже досвiдченим користувачам, забезпечуючи комфортне використання.
Запрошуємо Вас прикрасити своє інтимне життя новими переживаннями! Анальна пробка срiбляста з чорним каменем розмiру M ідеально пасуватиме для цього! Подаруйте собi впевненiсть та вiдчуйте новi гранi насолоди з нашими аксесуарами. Ми у "TALLA" пiклуємось про якiсть запропонованого асортименту та запрошуємо вас ознайомитися з усiма розмаїттями анальних пробок з каменями на нашому сайтi.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Колір Сріблястий
Стать Унісекс
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з чорним каменем розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами