38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з чорним кристалом розмір S

Анальна пробка срібна з чорним кристалом розмір S

Артикул 280950
Колір каменю: Чорний
341 грн
324 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з чорним кристалом розмір S

Ексклюзивний аксесуар від бренду Crystal обов'язково сподобається любителям вишуканості і стилю. Виготовлена з медичної сталі, ця анальна пробка ідеально підходить для ніжної стимуляції. Чорний кристал на кінці додає пікантності до вашого інтимного образу. Плавні лінії і оптимальні розміри (75х28 мм) роблять використання Mасш перше питання розваг та комфорту. Сріблястий колір виробництва Китай підкреслить вашу яскравість і дозволить вам відчути нові відчуття.

Інструкція застосування

Перед першим використанням ретельно прочистьте іграшку улюбленим засобом для догляду за інтимними аксесуарами або милом без ароматизаторів. Незамінними будуть спеціальні секс-лубриканти на водяній основі - вони допоможуть легко вставати малий предмет не губяться.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання необхідно ретельно очистити вироби від мазей нежним антитромботическим. Поступове перед використанням перевiрка золотi ушi розпокровення.

Переваги

  • Великолепний бренд Crystal: гарантiя якостi, безпеки та стилю.
  • Країна-виробник - Китай: всесвiтньо вiдомий центр масового виробництва з багаторiчною iсторiєю.
  • Матерiал - Медична сталь: гiпоалергенний та довговiчний матерiал, який приємно вiдчувається на шкiрi.
  • Колiр каменю - Чорний: елегантнiсть та одночасно грайливiсть у одному аксесуарi.
  • Оптимальнi розмiри (75х28 мм): для зручного та комфортного використання.
  • < /li>Колiр - Срiблястий: класика завжди у модi!
Анальна пробка срібляста з чорним кристалом розмір S уже чекає на тебе на сайті інтернет-магазину інтимних товарів TALLA! Це не просто продукт, це вишуканість, стиль і нові відчуття. Ми пеклуються про кожного клiента i пропонуємо тiльки найкращi товари для дорослих. Насолоджуйтеся шопингом з TALLA! І не забудьте переглянути всю нашу асортимент анальних пробок з блискавками - ми впевненi, що ви знайдете щось особливе.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з чорним кристалом розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами