38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка чорна з чорним каменем розмір M

Силіконова анальна пробка чорна з чорним каменем розмір M

Артикул 281244
Колір каменю: Чорний
462 грн
416 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка чорна з чорним каменем розміру M

З елегантним дизайном і естетично вставленим у основу блискучим чорним кристалом розкішного вигляду, силіконова анальна пробка розміру М стане невід'ємним аксесуаром для любителів інтимних пригод. Виріб виготовлений з високоякісного, гіпоалергенного медичного силікону, який дуже приємний на дотик і безпечний для вашого тіла.

Інструкція з використання

Перед використанням обов'язково помийте іграшку теплою водою з милом або спеціалізованими засобами для чищення секс-іграшок. Нанесіть на іграшку лубрикант на водній основі перед кожним використанням.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання мийте під теплою водою з спеціальними мийними та дезинфекційними засобами для інтимних аксесуарів. Зберігайте окремо від інших секс-іграшок в чистому і сухому місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд - Crystal: Crystal є довіреним брендом на ринку інтим товарів, що пропонує своїм клієнтам високоякісну продукцію.
  • Країна виробник - Китай: Китайська промисловість відома своєю ефективністю та якістю продукції;
  • Матеріал - Силікон: Силікон приємний на дотик і безпечний для вашого тіла;
  • Колір каменя - Чорний: Чорний кристал надає цьому аксесуару особливий привабливий вигляд;
  • Довжина - 85; Діаметр - 35: Ідеальний розмір для комфортного використання.
Зробите правильне інвестування у задоволення. Отримайте позитивні враження від використання чорної анальної пробки обрамленої чорним кристалом. Насолоджуйтеся величезною красою нових вiдкриттiв з TALLA. Вiдвiдайте наш інтернет-магазин та ознайомтеся з повним асортиментом представлених товарiв – у нас є що отримати для кожного.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Чорний
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка чорна з чорним каменем розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами