38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка силіконова чорна з червоним кристалом розмір S

Анальна пробка силіконова чорна з червоним кристалом розмір S

Артикул 281276
340 грн
306 грн
Немає в наявності

Анальна пробка силіконова чорна з червоним кристалом розмір S

Цей елегантний аксесуар стане прекрасним доповненням до Ваших інтимних ігор. Силіконова анальна пробка чорного кольору відрізняється дивовижною гладкістю форми та комфортом у використанні. Завдяки своєму невеликому розміру "S", вона підійде як новачкам, так і досвідченим користувачам. Як завершальний штрих - витончений червоний кристал на основі, який блищить і грає при будь-якому освітленні, додаючи пікантність до загальної картини.

Інструкція застосування

Спочатку необхідно обережно обробити анальну пробку лубрикантом. Потім повільно і обережно вставте її в анус до тих пір, поки основа не доторкнеться до тіла.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання даного товару його слід мити теплою водою з спеціальними мийними засобами для інтимних іграшок. Перед зберіганням переконайтеся, що пробка повністю висохла.

Переваги

  • Бренд цього товару - Crystal, розташовує до неповторного якості та бездоганного виконання.
  • Країна-виробник Китай є одним з лідерів у виробництві даного виду товарів, тому можна бути впевненим у його надійності та практичності.
  • Силікон, як матеріал для пробки, забезпечує максимально комфортне використання — він достатньо м'який для плавного введення, але при цьому зберігає форму.
  • Колір страса - яскраво-червоний. Як кажуть естети: "Червона точка" завжди привертає багато уваги!
  • Параметри продукту: довжина – 75мм і діаметр – 28мм. Це стандартні розміри технічних характеристик бiльшостi анальних пробок розмiру "S".
А ще не забувайте про свою нову анальну пробку силiконової чорного кольору зi страсом: носiть її з задоволенням! Вiдкривайте для себе новi вiдчуття разом з інтернет-магазином iнтимних товарiв TALLA. Цiкаво? Давайте подивимось на повний асортимент анальних пробок зi страсами уже зараз на нашому сайтi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Червоний
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка силіконова чорна з червоним кристалом розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами