38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з червоним каменем розмір M

Анальна пробка срібна з червоним каменем розмір M

Артикул 281294
556 грн
529 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з червоним каменем розміром M

Відчуйте неймовірні відчуття та прикрасьте свої інтимні моменти епатажними аксесуарами. Анальна пробка виготовлена з високоякісної медичної сталі, холодний блиск якої підкреслює інтенсивність насиченого червоного кольору, що блищить у серці іграшки кристала. Приємно важка і гладенька на дотик, вона трохи розширюється до основи, забезпечуючи безпечне та задоволене використання. Незалежно від того, чи є ви новачком або досвідченим користувачем анальних іграшок, ця пробка подарує вам несподівану радість.

Інструкція з застосування

Перед використанням обробіть поверхню іграшки антибактеріальним засобом або теплою мильною водою. Використовуйте лубрикант на водній основі для більш комфортного використання. Розслабтеся і займайтеся так довго, як вам подобається, але не забудьте слухати своє тіло.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Завжди чистіть вашу іграшку перед і після використання мильною водою або спеціальним очисником для секс-іграшок. Обов'язково висушіть її перед збереженням.

Переваги

  • Бренд - Crystal. Відомий бренд на ринку інтимних товарів завдяки найвищому якостю своєї продукції.
  • Країна-виробник - Китай. Країна з багаторічним досвідом виготовлення міцних та безпечних для здоров'я продуктів.
  • Матеріал - Медична сталь. Виняткова якість матеріалу гарантує тривалий термін служби іграшки та приємні відчуття при використанн.
  • Колiр каменя - Червоний. Інтенсивний колiр додає оригiнальностi, роблячи кожен iнтимний момент особливим.
  • Довжина - 90 мм, Дiаметр - 40 мм. Ідеальний розмiр для досягнення найвищого комфорту.
  • Колiр - Червоний, Срiблястий. Елегантна та стильна колiрова гамма поєднується з будь-яким типом нижнього бiлизни або костюма.
Завершить свiй iнтимний арсенал цим елегантним аксесуаром вiд TALLA та поглибитися у свiт нових вiдчуттiв! Не забудьте заглянути на наш сайт для ознайомлення з повним асортиментом анальних пробок з кристалами.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий, Червоний
Колір каменю Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з червоним каменем розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами