38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з вібрацією рельєфна B-VIBE для еротичних ігор зелена

Анальна пробка з вібрацією рельєфна B-VIBE для еротичних ігор зелена

Артикул 28949 / E28249
4 899 грн

Анальна пробка з вібрацією рельєфна B-VIBE для еротичних ігор зелена

Власницями цього смілого і стильного аксесуара стануть любителі гострих відчуттів. Анальна пробка увібрана в ніжний до матового силікону та має чарівний яскраво зелений колір. Основу прикрашає блискучий кристал, що додає пікантності вашим інтимним іграм. Додатково, вбудована функція вібрації робить використання ще приємнішим та запальним. Випуском цієї моделі займається компанія B-Vibe, яка вже завоювала визнання багатьох користувачів по всьому світу.

Інструкція застосування

Перед початком використання переконайтеся, що анальна пробка повністю заряджена. Нанесіть на поверхню невелику кількість лубриканта на водній основі. Плавно вставте пробку, контролюючи процес своїми відчуттями. Увімкніть бажаний режим вибрації та отримуйте задоволення.

Догляд за анальною вибропробкою

Кожен раз після використання протирайте пробку теплою водою з м'яким милом або скористайтеся спеціальними засобами для чищення інтимних аксесуарів. Зберігайте в прохолодному та сухому місці, подалеку від прямих сонячних променів та нагрівальних приладів.

Переваги

  • Бренд B-Vibe - компанія займається створенням якісних та безпечних продуктів для еротичних ігор.
  • Країна-виробник Німеччина - знаменитий центр високоякiсної еротичної продукцiї.
  • Матерiал виготовлення - Силiкон, який забезпечує гiпоалергеннiсть та тривалий термiн служби.
  • Колiр продукту: яскраво-зелений, що надає йому особливий шик та представницький вид.
Вiдмовтеся вiд рутинної сiростi повсякденностi! Рознообразьте своє інтимне життя з анальною пробкою B-VIBE. Це вирiб для дорослих, яким керує прагнення до нових гострих вiдчуттiв! Важлива кожна деталь вашого кохання, i ми пiклуємось про те, щоб вони були максимально приємними та безпечними. Ми пропонуємо лише найкраще - у наявностi повний асортимент товарiв для iнтимних розваг! Замовте цю чудову пробку прямо зараз у інтернет-магазин TALLA!

Анальні пробки з вібрацей дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на пробки для анала без вібрації. Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Потреба різноманітності спонукає нас шукати щось нове, а виробників – створювати гаджети, які можуть зацікавити споживачів. Саме тому і без того величезна категорія секс-гаджетів, в якій зібрані секс іграшки для анального сексу , регулярно поповнюється новинками. І не варто думати, що її фаворити – анальні пробки із вібрацією. Нові знання, матеріали, форми відкривають нові грані насолоди.

Виробник B-Vibe
Довжина 153
Діаметр 44
Тип інтимної іграшки Анальна вібропробка
Тип вібратора Анальний
Режим роботи Вібрація
Колір Зелений
Країна виробник Китай
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з вібрацією рельєфна B-VIBE для еротичних ігор зелена напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією