38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плагін Basic Training Gun Drops

Анальний плагін Basic Training Gun Drops

Артикул 291307
Колір: Рожевий
180 грн
162 грн
Немає в наявності

Анальний пробка рожевий Basic Training Gun Drops

Відчуйте нові відчуття, випробуйте непередаване задоволення з анальною пробкою рожевого кольору від бренду Chisa. Особливий дизайн і висока якість матеріалів забезпечують максимальний комфорт при використанні. Продукт має достатню довжину 66 мм і оптимальний діаметр 24 мм, що забезпечує чудове почуття наповненості. Пробка з гелю легко ковзає і легко вводиться, а гладка форма запобігає подразненню шкіри. Виготовлено в Китаї.

Інструкція з використання

Очистіть продукт перед першим використанням теплою водою і милом або спеціальним засобом для секс-іграшок. Нанесіть анальний лубрикант на пристрій перед використанням. Потім плавно вставте іграшку.

Догляд за анальною пробкою

Очистіть вашу пробку після кожного використання теплою водою і милом або спеціальним засобом для інтим-іграшок. Не використовуйте агресивні мийні засоби. Сушити пробку природним шляхом, не під агресивними впливами (нагрівальні прилади тощо).

Переваги

  • Бренд: Пробка вироблена всесвітньо відомою компанією Chisa, яка зарекомендувала себе як виробник якісних продуктів.
  • Країна-виробник: Продукція бренду Chisa виробляється в Китаї, країні з великим досвідом у створенні різноманітних товарів.
  • Матеріал: Гель, з якого виготовлена іграшка, має гипоаллергенность, безпеку для здоров'я і приємну на дотик поверхню.
  • Довжина: 66 мм - це оптимальна довжина для багатьох користувачів.
  • Діаметр: Дiаметр даної пробки складає 24 мм - достатня розмiр навiть для новачкiв.
  • Колiр - Рожевий : Яскравий рожевий колiр буде радувати око i приємно видiлити товар серед iнших у вашiй колекцiї.
Не упустiть можливiсть поповнити свою колекцiю еротичних iграшок анальною пробкою рожевого кольору вiд Chisa! Купуйте тiльки у iнтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA i гарантовано отримайте якiсний товар. Заходьте на сайт магазину i ознайомтеся з усим асортиментом анальних пробок, тут кожен зможе щось для себе знайти!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Наші відчуття залежать від емоцій, а на них можна впливати навіть кольором. Рожева пробка для анального сексу може стати вашим улюбленим девайсом, розбавивши неймовірно сексуальні анальні ігри романтикою. У більшості рожевий колір асоціюється з непорочністю, ніжністю, чуттєвістю і це якраз те, чого не вистачає в анальному сексі.

Анальні пробки є повністю автономними девайсами, які надійно утримуються в анусі за рахунок особливої ​​форми. Якщо функціонал іграшки розширити, додавши можливість пасивної стимуляції, то це вже буде анальна пробка з вібрацією . Її можливості набагато ширші і не обмежуються тільки підготовкою до анальних зносин. Якщо ж у пробці передбачена можливість керування за допомогою пульта дистанційного керування або смартфона, у вашому розпорядженні опиниться ще один девайс для реалізації найнесподіваніших сценаріїв.

Виробник Chisa
Діаметр 24
Довжина 66
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Матеріал Гель
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний плагін Basic Training Gun Drops напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації