38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка рожева CHISA MisSweet-Candy Plug

Силіконова анальна пробка рожева CHISA MisSweet-Candy Plug

Артикул 291315
Колір: Рожевий
313 грн
297 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка рожева CHISA MisSweet - Candy Plug

Принесіть нові відчуття у ваше інтимне життя! Силіконова анальна пробка рожевого кольору CHISA MisSweet - Candy Plug допоможе максимально розширити межі можливостей. Виробництво Китай, бренд Chisa є надзвичайно популярним серед любителів нових емоцій. Розмір (132x40) підходить як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Ніжний рожевий колір додасть долю вишуканості цьому неймовірно захоплюючому процесу.

Інструкція використання

Перед використанням обов'язково очистіть пробку теплою водою з милом або спеціальним засобом для секс-іграшок. Далі, використовуйте велику кількість безпечного лубриканта на водній основі на самій іграшці та майданчику її використання.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання обробляйте пробку спеціальними очисниками для інтимних аксесуарів або слабким мильним розчином. Потім обов'язково висуште і зберігайте в чистому, сухому місці.

Переваги

  • Бренд: Chisa - популярний виробник інтимних товарів, який зарекомендував себе на міжнародному ринку як достойний поваги бренд.
  • Країна-виробник: Китай - країна, відома своєю продукцією в даній категорії товарів протягом тривалого періоду часу.
  • Матеріал: Силікон - гипоалергенный матеріал, безпечний для тіла та приємний на дотик.
  • Розміри: Довжина - 132 мм; Дiаметр - 40 мм – що робить пробку пiдходящою для широкого кола користувачiв.
  • Колiр: Рожевий – це стильно, модно, грайливо!
Не упустiть можливiсть отримати новi вiдчуття! Покупка анальної пробки CHISA MisSweet - Candy Plug на сайтi інтернет-магазину інтимних товарiв TALLA – правильне рiшення! Загляньте в роздiл анальних пробок на нашому сайтi та знайдете безлiч варiантiв для експериментiв - знайдеться щось цiкаве як для новачка, так і для професiонала!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Наші відчуття залежать від емоцій, а на них можна впливати навіть кольором. Анальна пробка рожева може стати вашим улюбленим девайсом, розбавивши неймовірно сексуальні анальні ігри романтикою. У більшості рожевий колір асоціюється з непорочністю, ніжністю, чуттєвістю і це якраз те, чого не вистачає в анальному сексі.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Анальна пробка силіконова відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Анальні пробки є повністю автономними девайсами, які надійно утримуються в анусі за рахунок особливої ​​форми. Якщо функціонал іграшки розширити, додавши можливість пасивної стимуляції, то це вже буде вібро анальна пробка . Її можливості набагато ширші і не обмежуються тільки підготовкою до анальних зносин. Якщо ж у пробці передбачена можливість керування за допомогою пульта дистанційного керування або смартфона, у вашому розпорядженні опиниться ще один девайс для реалізації найнесподіваніших сценаріїв.

Виробник Chisa
Довжина 132
Діаметр 40
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка рожева CHISA MisSweet-Candy Plug напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації