38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг з вібрацією Chisa Nicole's Vibra Plug рожевий

Анальний плаг з вібрацією Chisa Nicole's Vibra Plug рожевий

Артикул 291320
Колір: Рожевий
313 грн
297 грн
Немає в наявності

Анальний пробка з вібрацією Chisa NICOLE'S Vibra Plug рожевий

Рознообразте своє інтимне життя з анальною пробкою з вібрацією від бренду Chisa. Виготовлений з полівінілхлориду, цей товар забезпечить вам комфортне використання і непередавані відчуття. Приємна на дотик форма краде будь-яке серце своїм дизайном і якістю. Це пристрій має достатню довжину (125 мм), продуманий діаметр (32 мм) і міцні хвилі стимуляції завдяки функції вібрації. Ультрамодний рожевий колір надає йому особливу вишуканість.

Інструкція застосування

Перед використанням анальної пробки рекомендується провести її ретельну дезинфекцію. Потім насаджуйте плавно, використовуйте лубриканти для більш комфортної стимуляції.

Догляд за анальною вібропробкою

Після кожного використання проводьте гігієнічне чищення іграшки засобами для догляду за інтимною іграшкою. Не забудьте вимикати вібрацію після використання.

Переваги

  • Бренд: Цей товар виробляється під брендом Chisa, який відомий своєю якісною продукцією.
  • Країна-виробник: Пробка створена у Китаї, країні з розвиненим виробництвом інтимного обладнання.
  • Матеріал: Виготовлений з полівинилхлориду - матеріалу, що дозволяє зберегти максимальне відчуття в контактi.
  • Довжина і дiаметр: 125 мм у довжину та 32 мм у дiаметр. Все це створить немале задоволення без наступного розчарування розмiрами.
  • Колiр: Рожевий колiр асоцiюється з солодким життям, уже одне його видiння спонукає до бажання бути щасливими та коханими!
Не пропустiть можливiсть покращити своє інтимне життя новими вiдчуттями! Придбати Анальний пробка з вiбрацiєю Chisa NICOLE'S Vibra Plug рожевий ви можете прямо зараз, проведши всього кiлька клiкiв на сайтi інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. Ознайомтеся ще й з iншим асортиментом анальних пробок на нашому сайтi.

Анальні пробки з вібрацей дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Кожен момент нашого інтимного життя є унікальним. Завтра ваші сексуальні бажання не будуть такими, якими вони були сьогодні. Анальні пробки з вібрацією здатні взяти на себе частину роботи, великі пробки подарують почуття наповненості в задньому проході, а аксесуари з особливою формою ефективно впливають на простату. Не забувайте, що чоловіки і не тільки вони люблять очима. Тому завтра пріоритетом може стати естетика і ваш анус прикрасить анальна пробка із кристалом , яка підвищить рівень пікантності.

Виробник Chisa
Довжина 125
Кількість швидкостей вібрації 3
Діаметр 32
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Полівінілхлорид
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальний плаг з вібрацією Chisa Nicole's Vibra Plug рожевий напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією