38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг з вібрацією Chisa nicole's рожевий

Анальний плаг з вібрацією Chisa nicole's рожевий

Артикул 291322
Колір: Рожевий
286 грн
272 грн
Немає в наявності

Анальний пробка з вібрацією Chisa NICOLE'S рожевий

Ця вишукана анальна пробка привабливого рожевого кольору вироблена брендом Chisa. Невелика довжина 105 мм і оптимальний діаметр 30 мм забезпечують комфортне використання навіть для новачків, при цьому функція вібрації сприяє посиленню відчуттів. Реалістична форма іграшки і висока якість матеріалу - полівінілхлорид, робить використання практично нерозрізнимим від справжнього контакту. Виробник товару - Китай.

Інструкція з використання

Перед використанням очистіть анальну пробку теплою водою і милом або спеціальними засобами для інтимної гігієни. Потім можна нанести лубрикант на поверхню іграшки для полегшення введення.

Догляд за анальною вібропробкою

Після кожного використання очистіть продукт під теплою водою з милом або скористайтеся спеціалізованим засобом для секс-іграшок.

Переваги

  • Бренд - Chisa: наша компанія відома своїми якісними та надійними продуктами, якими рада запропонувати своїм клієнтам.
  • Країна-виробник - Китай: ця країна відома масовим виробництвом товарів, уключаючи секс-іграшки, що гарантує доступну ціну.
  • Матеріал - Поливинилхлорид: безпечний для здоров'я матеріал, який приємний на дотик і легко очищається вiд забруднень.
  • Довжина - 105 : оптимальна довжина для отримання максимальних задоволень без чрезмерного розширення ануса.
  • Дiаметр - 30: це забезпечує зручне використання навiть для новачкiв у данiй практицi.
  • Колiр - Рожевий: привабливий колiр, що додає естетичну привабливiсть iграшцi.
Освятите ваше інтимне життя анальною вiбропробкою Chisa NICOLE'S рожевого кольору! У нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA ви знайдете найширший вибiр анальних пробок. Дослiджуйте новi вiдчуття i отримуйте максимальне задоволення разом з нами!

Анальні пробки з вібро дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Кожен момент нашого інтимного життя є унікальним. Завтра ваші сексуальні бажання не будуть такими, якими вони були сьогодні. Анальні пробки з вібрацією здатні взяти на себе частину роботи, великі пробки подарують почуття наповненості в задньому проході, а аксесуари з особливою формою ефективно впливають на простату. Не забувайте, що чоловіки і не тільки вони люблять очима. Тому завтра пріоритетом може стати естетика і ваш анус прикрасить анальна пробка стразик , яка підвищить рівень пікантності.

Виробник Chisa
Довжина 105
Діаметр 30
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Полівінілхлорид
Колір Рожевий
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальний плаг з вібрацією Chisa nicole's рожевий напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією