38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор-кролик зі стимуляцією клітора і ротацією Missile Rabit фіолетовий

Вібратор-кролик зі стимуляцією клітора і ротацією Missile Rabit фіолетовий

Артикул 291606
Колір: Фіолетовий
Довжина: 240
1 958 грн
1 762 грн
Немає в наявності
Подвійний вібромасажер "кролик", який доставить вам подвійну насолоду! Він має вигнуту головку для стимуляції точки G, а також кліторальний відросток у вигляді вушок кролика для інтенсивної стимуляції клітора. Цей унікальний вібромасажер з обертовою головкою має 7 режимів вібрації і 3 режими ротації, а також клавішу, що включає турбо-режим. Заряджається від USB, водостійкий, тому ви можете насолоджуватися ним не тільки в ліжку, але і в душі.

Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вібратори для піхви . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Мультифункціональність секс-іграшки – один із факторів, які роблять її популярною. Вібратори масажери Ванд відносяться якраз до цієї категорії інтимних гаджетів. Спочатку створені як пристрої для масажу тіла, для багатьох вони стали улюбленим інтимним девайсом. Відмінною особливістю масажера є потужність стимуляції, а також можливість використовувати спеціальні насадки для головки, які роблять неповторною кожну стимуляцію. У поєднанні з великим набором програм стимуляції все це робить масажери Wand багатофункціональними.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені величезні вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник Chisa
Довжина 240
Діаметр 33
Кількість швидкостей вібрації 7
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор-кролик зі стимуляцією клітора і ротацією Missile Rabit фіолетовий напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори