38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор реалістичний на присоску CHISA Lascivious Dildo Latin

Фалоімітатор реалістичний на присоску CHISA Lascivious Dildo Latin

Артикул 291864
449 грн
427 грн
Немає в наявності

Великий фалоімітатор з вираженою головкою, що вінчає злегка вигнутий стовбур.

Поверхня покрита безліччю складочок і виступаючих набряклих вен.

Пеніс злегка зігнутий, що дозволяє акцентувати стимуляцію на окремих чутливих ділянках Вагіни.

Всередині знаходиться гнучкий стрижень, що забезпечує необхідну пружність і дозволяє згинати фалос під різними кутами. Оболонка іграшки сформована двома шарами термопластичного еластомеру-поверхня зроблена ніжною, дуже м'якою, немов жива шкіра, а глибші шари мають підвищену пружність.

В основі розташована присоска для кріплення на гладких поверхнях.

Довжина - 21.4 см.

Діаметр - 4 см.



Реалістичні дилдо  - це не лише дизайн, у якому повторені всі контури та деталі статевого органу, а й суперреалістичні матеріали. Останні створюють умови для здобуття відчуттів, які нічим не відрізняються від відчуттів під час реального статевого акту. Реалістичність секс-іграшок дозволяє нам повніше реалізувати свої фантазії, особливо коли йдеться про соло-ігри.

Реалістичні фалоімітатори дозволяють пережити цілу гаму нових відчуттів і в цьому їхня головна перевага. Саме їх реалістичність збуджує, забезпечує комплекс відчуттів, який можна порівняти з тими, які ми отримуємо під час реального контакту. Але іноді хочеться чогось більшого, того, що недоступне у звичайному житті. Це супер гіганти ділдо , які ваблять насамперед своїми розмірами. Для того випадку, коли розмір має значення.

Реалістичні фалоімітатори – лише одна з підкатегорій великого сімейства іграшок, призначених для стимуляції вагінального та анального отвору. Наші погляди на те, якими мають бути секс-іграшки можуть кардинально відрізнятися. Реалістичні секс-гаджети можуть замінити фалоімітатори з дизайном, який лише нагадує статевий орган, а для стимуляції клітора або анального отвору можуть використовуватися додаткові відростки. Всі ці іграшки представлені у розділі дилдо для жінок.

Реалістичність у секс-іграшках для багатьох є однією з умов досягнення оргазму при соло-стимуляціях або збудження у парних з партнером іграх. Але досягається вона не лише за рахунок реалістичного зовнішнього вигляду, який став можливим завдяки застосуванню нових технологій та матеріалів. І ділдо з присоскою дає ще одну можливість максимально точно зімітувати реальні статеві стосунки. Він робить ваші руки вільними та створює ілюзію присутності партнера або ще одного коханця, якщо ви займаєтеся сексом із партнером.

Виробник Chisa
Довжина 214
Діаметр 40
Тип вібратора З присоскою, Комбінований, Реалістік
Тип фалоімітатору З присоскою, Реалістик
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Полівінілхлорид
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Тілесний
Стать Унісекс
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Реалістичні Фалоімітатори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор реалістичний на присоску CHISA Lascivious Dildo Latin напишіть відгук
Супутні товари
Реалістичні Фалоімітатори