38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна втулка на присоску у вигляді пеніса Chisa Evil Dildo Plug L

Анальна втулка на присоску у вигляді пеніса Chisa Evil Dildo Plug L

Артикул 291949
363 грн
344 грн
Немає в наявності

Анальна пробка на присосці у формі пеніса Chisa Evil Dildo Plug L: помічник для початківців та тих, хто вже досліджував світ анальних задоволень

Мріяли про різноманіття своїх інтимних ігор? Тоді Анальна пробка на присосці у формі пеніса Chisa Evil Dildo Plug L стане відмінним вибором. Створений за образом і подобою реального пеніса, цей аксесуар не лише виглядає збудливо, але й дарує неймовірні відчуття. Присоска забезпечує зручне використання пробки - її можна закріпити на будь-якій гладкій поверхні.

Інструкція застосування:

Перед використанням скористайтеся змазкою на водній основі. Помістіть пробку на гладку поверхню і легко прижміть до фіксації. Важливо починати з нежного тиску, слухаючи свої відчуття.

Догляд за анальною пробкою:

Після кожного використання обережно очистьте вироби теплою водою з милом або спеціальним засобом для секс-грашок. Перед збереженням переконайтеся, що пробка повністю висохла.

Переваги:

  • Бренд - Chisa: саме цей виробник гарантує вам якість виробу, тривалу службу і безпечне використання.
  • Країна-виробник - Китай: один із найбільших світових експортерів товарів для дорослих.
  • Матеріал - Поливинилхлорид: цей матеріал гипоалергенний, не має фталати і безпечний для тіла. Має приємну на дотик текстуру.
  • Довжина - 165 мм і Дiаметр - 48 мм: розмiри дозволяють досягати потрiбних точок i отримувати яскравi почуття вiд кожного руху.
  • Колiр - Чорний: класичне оформлення створить ефект присутностi партнера поруч.
Знадобиться лише пара клiкiв! Купуйте Анальну пробку на присосцi у формi пенiса Chisa Evil Dildo Plug L уже сьогоднi в інтернет-магазинi інтимних товарiв TALLA. І не забудьте заглянути до решти асортименту нашого магазину - ми впевненi, що знайдете ще багато цiкавих аксесуарiв для своїх ігор!

Незважаючи на простоту конструкції, анальні пробки здатні багато на що. Якщо ви мріяли про подвійне проникнення, то з цим невеликим девайсом ви нарешті відчуєте всю повноту відчуттів від цього процесу. З ним ви підготуєте анальний отвір до реального сексу, а завдяки спеціальній формі зможете зробити це не відволікаючись від інших справ. Серед подібних девайсів пробки для аналу з присоскою мають одну важливу перевагу – закріпивши їх на будь-якій рівній поверхні, ви звільните руки, які можна використовувати для ласки свого тіла або тіла партнера.

Колір іграшки часто стає другим за значимістю критерієм вибору. Якщо вам потрібна чорна анальна пробка , значить ви, як і більшість людей, вважаєте чорний колір найсексуальнішим. До них належить більше 60% жінок, які віддають перевагу чорним секс-іграшкам, що в поєднанні з великими функціональними можливостями девайсів робить їх ідеальною покупкою.

Секс-іграшки примножують наше задоволення і дозволяють реалізувати найнезвичайніші еротичні ідеї. Вібратор для ануса може стати активним учасником ваших інтимних ігор, який на відміну від звичайних пробок, здатний здійснювати активну стимуляцію практично без вашої участі. Це найпростіший спосіб пошуку нових граней задоволення і можливість подивитися на анальну стимуляцію по-новому.

Достоїнства пробок на присосках очевидні, але подібні девайси можуть використовуватися для отримання задоволення і підготовки до анального проникнення непомітно, не відволікаючи вас від насущних справ. Для цього вам знадобиться звичайні анальнівтулки , яку можна носити під одягом, а за бажання використовувати для симуляції подвійного проникнення під час статевого акту з партнером.

Секс-гаджети дозволяють реалізувати фантастичні сценарії в сексі. На зміну звичайній пробці або пробці з присоскою обов'язково має прийти вібро анальна пробка . Ніякий інший вид стимуляції не дозволить вам відчути відчуття, яких ви досягнете з її допомогою. При цьому не забувайте, що це пасивний спосіб отримання задоволення, а ваші руки і розум можуть у цей час працювати над реалізацією інших ідей.

Виробник Chisa
Довжина 165
Діаметр 48
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Матеріал Полівінілхлорид
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки на присосці
Залишіть свій відгук на Анальна втулка на присоску у вигляді пеніса Chisa Evil Dildo Plug L напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки на присосці