38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з вібрацією та каменем B-Vibe для інтимних ігор синя

Анальна пробка з вібрацією та каменем B-Vibe для інтимних ігор синя

Артикул 31663/Plug S/M
Колір: Синій
Довжина: 76
Діаметр: 37
6 499 грн

Анальна пробка з вібрацією та каменем B-Vibe для інтимних ігор синя

Ексклюзивна анальна пробка B-Vibe представлена в стильному синьому кольорі і доповнена блискучим каменем. Продумана форма виробу дозволяє гладко і безболісно вводити його, забезпечуючи при цьому неперевершені відчуття. Вбудований механізм вібрації посилює ефект від використання. Товар виготовлений з високоякісного гіпоалергенного силікону, який безпечний для здоров'я. Блискучий страз буде додавати пікантності будь-яким інтимним іграм.

Інструкція застосування

Перед використанням продукту прочитайте інструкцію. Аплікатор рекомендується максимально розігрівати перед початком експлуатації, щоб не викликати неприємних відчуттів. Продукт повинен використовуватися лише з мастилами на водній основі. Клацання кнопки активує функцію вібрації.

Догляд за анальною вібропробкою

Анальна пробка потребує спеціального догляду. Після кожного використання виріб слід очищати в теплій воді з нейтральним милом або за допомогою спеціального засобу для чищення іграшок.

Переваги

  • Бренд B-Vibe: всесвітньо відомий виробник інтимних товарів для більшого комфорту та упевненості у своєму виборi.
  • Країна-виробник Нiмеччина: гарантiя найвищої якостi та безпеки продукту.
  • Матерiал Силiкон, Стрази: привабливий вид, приємна на дотик текстура, легкiсть у обробцi та простота догляду за продуктом.
  • Довжина (76 мм) та дiаметр (37 мм): оптимальнi розмiри для доставлення незабутнього задоволення.
Не вiдмовляйте собi у можливостi отримати новi яскравi емоцii уже сьогоднi! Замовте анальну пробку "B-Vibe" з блискучим каменем у інтернет-магазинi TALLA. Також пропонуємо ознайомитися з усим асортиментом анальних пробок на нашому сайтi.

Анальні пробки з вібратором дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на анальні пробки без вібро . Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Потреба різноманітності спонукає нас шукати щось нове, а виробників – створювати гаджети, які можуть зацікавити споживачів. Саме тому і без того величезна категорія секс-гаджетів, в якій зібрані секс іграшки анальні , регулярно поповнюється новинками. І не варто думати, що її фаворити – анальні пробки із вібрацією. Нові знання, матеріали, форми відкривають нові грані насолоди.

Виробник B-Vibe
Кількість швидкостей вібрації 15
Діаметр 37
Довжина 76
Тип інтимної іграшки Анальна вібропробка
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон, Страз
Колір Синій
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з вібрацією та каменем B-Vibe для інтимних ігор синя напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією