38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з каменем із вібрацією B-Vibe для інтимних ігор з дистанційним пультом керування чорна

Анальна пробка з каменем із вібрацією B-Vibe для інтимних ігор з дистанційним пультом керування чорна

Артикул 31666 /BV-031 blk
Колір: Чорний
Довжина: 86
Діаметр: 40
6 650 грн

Анальна пробка з каменем з вібрацією B-Vibe для інтимних ігор з дистанційним пультом управління чорна

Люксовий і стильний аксесуар, який подарує нові відчуття в інтимних іграх. Продукція бренду B-Vibe відрізняється найвищою якістю виготовлення і виконання, а завдяки використанню матеріалів високого класу є безпечною для користувачів. Ця елегантна пробка оснащена потужною вібрацією і керується на відстані за допомогою дистанційного пульта по Bluetooth. Оформлення чорного кольору робить її не лише функціональною, але й дуже привабливою.

Інструкція застосування:

Перед першим використанням необхідно провести повне заряджання анальної пробки. Після цього можна переходити до використання: нанесіть на поверхню пристрою достатню кількість лубриканту на водній основі, після чого можна починати процес стимуляції.

Догляд за анальною вібропробкою

Після кожного використання обов'язково проводьте гігієнічне прибирання. Використовуйте теплу воду і мило або спеціальні засоби для догляду за інтимними аксесуарами.

Переваги:

  • Бренд - B-Vibe, передбачає високу якість і безпеку.
  • Країна-виробник Німеччина гарантує відповідність всім стандартам якості.
  • Матеріал - Силікон і стрази, благородний чорний колір приваблює своєю естетикою бездоганним дизайном.
  • Довжина 86 мм і діаметр 40 мм забезпечують комфортне використання й максимальне задоволення
Не упустите шанс придбати цю витончену анальну пробку вiд B-Vibe у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. А ще бажаємо приємних покупок, ознайомтеся з повним асортиментом анальних пробок на нашому сайтi!

Анальні пробки з вібро дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на анальні пробки без вібрації . Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Потреба різноманітності спонукає нас шукати щось нове, а виробників – створювати гаджети, які можуть зацікавити споживачів. Саме тому і без того величезна категорія секс-гаджетів, в якій зібрані секс іграшки анал , регулярно поповнюється новинками. І не варто думати, що її фаворити – анальні пробки із вібрацією. Нові знання, матеріали, форми відкривають нові грані насолоди.

Виробник B-Vibe
Кількість швидкостей вібрації 15
Діаметр 40
Довжина 86
Тип інтимної іграшки Анальна вібропробка
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Країна виробник Німеччина
Регулятор рівня вібрації Пульт ДУ
Матеріал Силікон, Страз
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з каменем із вібрацією B-Vibe для інтимних ігор з дистанційним пультом керування чорна напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією