38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Напій для чоловіків для посилення ерекції Medica group 10 мл

Напій для чоловіків для посилення ерекції Medica group 10 мл

Артикул 32-00088
350 грн
297 грн
Для швидкої, сильної та тривалої ерекції
ІННОВАЦІЯ - НАПІЙ - 10 МЛ
Оцініть силу Orgasm Power for Men
для сильної ерекції та унікального багаторазового оргазму!
Доведена ефективність*
Orgasm Power for Men у рідині – засіб для задоволення потреб у швидкій, сильній та тривалій ерекції, а також у сильному та тривалому оргазмі для підвищення загальної потенції та сексуальної активності.
A 100% рекомендує рідку добавку Orgasm Power for Men. Перевірте ефективність дії!
У загальній сумі ефективності БАД «Сила оргазму для чоловіків» 94% чоловіків поставили йому 10 балів із 10. 100% сказали, що їхня ерекція стала сильнішою
90% сказали, що їхня ерекція тривала довше.
Здійсніть свої еротичні мрії у реальність!

ORGASM POWER for Men у рідині – це біологічно активна добавка з концентрованим вмістом біологічно активних інгредієнтів. Все це було збалансовано та доповнено активними інгредієнтами для забезпечення максимальної функціональності. Рідка форма ORGASM POWER може забезпечити відмінну біодоступність та високу біоретенцію активних інгредієнтів – рослинних екстрактів, мінералів та вітамінів в організмі людини.
ϰ
ORGASM POWER for Men у рідині – це харчова добавка, що підтримує потенцію, сексуальні можливості та правильне функціонування організму.
ϰ
Інгредієнти рідкої харчової добавки ORGASM POWER for Men підібрані таким чином, щоб синергічно доповнювати дію один одного. Чоловіки можуть відзначати посилення потенції, ерекції, а також триваліші та сильніші оргазми.
Інгредієнти Orgasm Power for Men
рідина – 10 мл

Склад:
вода, цитрат магнію, L-аргінін, бета-аланін, концентрат соку червоного буряка, екстракт гуарани, стандартизований до 10% кофеїну, регулятор кислотності/антиоксидант: лимонна кислота, ароматизатор вишневий, екстракт маки 16. :1, екстракт женьшеню глюконат підсолоджувач: сахарин натрію, вітамін B3 (ніацин), консерванти: сорбат калію та бензоат натрію, мальтодекстрин, вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид).

В упаковці одна порція, що рекомендується, для вживання протягом дня: 10 мл.
Рекомендована кількість:

приймайте вміст 1 пакетика приблизно за 30 хвилин до запланованої сексуальної активності. Не перевищуйте добову дозу, що рекомендується. Біологічно активна добавка не може використовуватися як заміна різноманітного харчування.
БАД містить 30 мг кофеїну у добовій дозі. Не рекомендується для дітей та вагітних жінок. Не використовувати з іншими продуктами, що містять кофеїн чи інші інгредієнти з аналогічним ефектом. Продукт призначений для людей із підвищеною фізичною активністю.
Упаковка

Одна упаковка ORGASM POWER DRINK для MEN містить 10мл рідини.

Виробник Medica-group
Об'єм (мл) 10
Форма випуску Краплі
Країна виробник Польща
Додатковий ефект Посилення ерекції
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Краплі для потенції
Залишіть свій відгук на Напій для чоловіків для посилення ерекції Medica group 10 мл напишіть відгук
Супутні товари
Краплі для потенції