38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Менструальні чаші фіолетового та рожевого кольорів Boss series Minds of Love 2 штуки

Менструальні чаші фіолетового та рожевого кольорів Boss series Minds of Love 2 штуки

Артикул 38-98000
785 грн
667 грн
Немає в наявності
Менструальні чаші MINDS of Love 2шт
MINDS OF LOVE myPeriod-Cup – гарна, екологічно чиста альтернатива тампонам та менструальним прокладкам, яку часто можна використовувати повторно. Чашеподібні контейнери виготовлені з силікону, не містять фталатів, латексу, ПВХ, барвників та ароматизаторів та легко вводяться у піхву для збору менструальної крові.
    У комплекті інструкція із застосування та сумка для зберігання. Розмір A – Маленький (Д 6,85 см 4,10 см 14 мл) Розмір B – Великий (Д 7,60 см 4,50 см 24 мл)

Кращою альтернативною тампонам та прокладкам є гінекологічні чаші . З ними жінка почувається в безпеці навіть при рясних місячних, з ними з'являється більше можливостей для збереження активного способу життя. Капи більш гігієнічні порівняно із звичними засобами гігієни, з ними відсутній неприємний запах, вони економічно вигідні та дозволяють знизити навантаження на екосистему. Чаші можна не виймати з тіла до 12 години, тому вони захищають навіть уві сні.

Виробник BOSS SERIES
Стать Жіночий
Країна виробник Польща
Колір Рожевий, Фіолетовий
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Менструальні чаші
Залишіть свій відгук на Менструальні чаші фіолетового та рожевого кольорів Boss series Minds of Love 2 штуки напишіть відгук
Супутні товари
Менструальні чаші