38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Масажна олія з ароматом сандали Exotiq Massage 100 мл

Масажна олія з ароматом сандали Exotiq Massage 100 мл

Артикул 4000032
850 грн
722 грн
Насолоджуйтеся розслаблюючим ефектом масажу Exotiq. Це масажне масло має прекрасний аромат сандалового дерева. За допомогою насоса нанесіть невелику кількість олії на руки, потріть долоні один про одного, щоб розігріти олію, і ви готові до розслаблюючого масажу. Масажне масло на дотик м'яке, як шовк, і має поживну дію.

Інгредієнти: Олія насіння Helianthus Annuus (олія соняшникова), Олія насіння Brassica Campestris (ріпакова олія), Олія насіння Vitis Vinefera (олія виноградних кісточок), Парфум (віддушка), олія Persea Grattissima (олія Advocado), олія Sesamum Indicum ( , Токоферол (вітамін Е), бензилсаліцилат, цитраль, Гераніол, Гідроксицитронеллаль, лимонен, ліналоол, альфа-ізометиліонон

Вочевидь, що масажні масла вирішують одразу кілька питань. Вони створюють умови для безперешкодного ковзання рук по шкірі, тим самим підвищуючи комфорт обох сторін. Це дозволяє уникнути розтягувань та пошкодження шкіри. Невелика кількість олії готує тіло до інтенсивнішого масажу, розігріває його. Компоненти масажних сумішей забезпечують догляд за шкірою та містять натуральні аромамасла, які створюють необхідну для масажу та інтиму атмосферу.

Виробник Exotiq Massage
Об'єм (мл) 100
Форма випуску Масло
Країна виробник Нідерланди
Додатковий ефект Розслабляючий
Аромат Сандал
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Масажні масла та креми для масажу
Залишіть свій відгук на Масажна олія з ароматом сандали Exotiq Massage 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Масажні масла та креми для масажу