38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне ласо силіконове чорного кольору Medica Group X Ring

Ерекційне ласо силіконове чорного кольору Medica Group X Ring

Артикул 51130
450 грн

Ерекційне ласо силіконове чорного кольору Medica Group X Ring

Не пропустіть можливість збільшити своє задоволення і подовжити час інтимних стосунків з ерекційним ласо від бренду Medica Group. Надійні, комфортні і абсолютно безпечні, вони стануть невід'ємними помічниками у питаннях інтимного життя. Ідеально підходить для чоловіків, які прагнуть отримати контроль над своєю ерекцією.

Інструкція з використання

Продукт представляє собою кільце з медичного силікону, яке потрібно надягати на основу пеніса. Воно дозволяє зменшити кровотік з полового члена і таким чином подовжує ерекцію.

Догляд за ласом

Після використання ретельно промийте в теплій воді з спеціальними засобами для чищення інтимних іграшок. Висуште і зберігайте в прохолодному місці.

Переваги:

  • Бренд - Medica-group: Польський бренд, відомий своєю високою якістю та безпечними матеріалами. Продукція цього підприємства не викликає алергії і користується великим попитом в Європі.
  • Країна-виробник - Польща: Гарантія високої якості товарів та строгий контроль за процесом виробництва.
  • Матеріал - Силікон: Медичний силікон не викликає алергічних реакцій і дуже приємний на дотик. Крім того, вона швидко приймає температуру тела.
  • Колiр - Чорний: Традицiйний чорний колiр пiдходить всiм i виглядає стильно.
Не пропускайте можливостi посилити своє задоволення вже сьогоднi! Ерекцiйне ласо силiконове чорного кольору Medica Group X Ring чекає на вас у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Випробуйте всю гамму вiдчуттiв вiд користування цим унiкальним продуктом! А також ми запрошуємо вас ознайомитися з усiм асортиментом ерекцiйних лассо на нашому сайтi.

Виробник Medica-group
Тип інтимної іграшки Ерекційне ласо
Країна виробник Польща
Матеріал Силікон
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні ласо для члена
Залишіть свій відгук на Ерекційне ласо силіконове чорного кольору Medica Group X Ring напишіть відгук
Ерекційні ласо для члена