38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для секс іграшок JUST GLIDE Toy Lube 50 мл

Лубрикант для секс іграшок JUST GLIDE Toy Lube 50 мл

Артикул 610860
Об'єм (мл): 50
144 грн
137 грн

Лубрикант для секс-іграшок JUST GLIDE Toy Lube 50 мл

Опис: JUST GLIDE Toy Lube - це спеціальний лубрикант, розроблений для використання з вашими улюбленими інтимними іграшками. Цей продукт забезпечить комфорт, повагу до шкіри та безпеку ваших аксесуарів під час будь-яких експериментів. Завдяки насиченій консистенції та унікальній формулі, цей гель забезпечує тривале та стабільне ковзання. З JUST GLIDE Toy Lube кожне проникнення стане ще більш комфортним та гострим.

Склад:

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Переваги:

  • Бренд - Just Glide: Результат німецької якості та інноваційного підходу: пропозиції бренду вирізняє продуманий дизайн та дбайливість про комфорт споживача.
  • Країна-виробник - Німеччина: товари цієї країни завжди були символом високої якості та надійності. Репутація німецьких виробників дозволяє вам довіряти їх продукції.
  • Об'єм (мл) - 50: Оптимальна кількість для тривалого використання, а також забезпечує зручність транспортування пляшки.
  • Основа - Водна: ідеально підходить для чутливої шкіри, а також безпечна для секс-іграшок будь-яких матеріалів.
  • Ефект - Зволоження: Допомагає захистити від подразнення та тертя при використанні іграшок або зайняття сексом, забезпечуючи максимальний комфорт.

Застосування:

Дуже просто! Невелика кількість гелю наноситься на поверхню іграшки перед її використанням. Зробіть своє інтимне життя яскравішим з TALLA! У нас ви знайдете широкий асортимент товарів категорії "Змащування для іграшок". Створюйте комфорт у кожному русі вже сьогодні!

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для секс іграшок
Залишіть свій відгук на Лубрикант для секс іграшок JUST GLIDE Toy Lube 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для секс іграшок