38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для анального сексу Flutshi "Anal" 80 мл

Лубрикант для анального сексу Flutshi "Anal" 80 мл

Артикул 620335
388 грн
368 грн

Лубрикант для анального сексу Flutshi "Анал" 80 мл

Відмінною особливістю цього продукту є висока якість, підтверджена німецькими стандартами. Лубрикант Flutshi "Анал" розроблений спеціально для більш комфортного і безпечного анального контакту. Засіб забезпечує тривале ковзання, зволожує і захищає чутливі тканини від пошкоджень і дискомфорту. У його склад входять лише гіпоалергенні і безпечні компоненти, які не викликають подразнення або алергічних реакцій.

Склад

Aqua (Water), Dimethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin

Переваги

  • Бренд Flutschi - це втілення якості та надійності на європейському ринку інтимних товарів.
  • Країна виробник - Німеччина - всесвітньо відома стійкість та аккуратність у виробництві товарів, що гарантує відмінну якість кожної одиниці продукції.
  • Об'єм 80 мл - досить економний об'єм, що дозволяє продукту прослужити довго і ефективно виконувати свої функції.
  • Водно-силіконова основа забезпечує ніжне ковзання при контакті, має виражений зволожуючий ефект.
  • Ефект розслаблення м'язів забезпечує комфорт і безпеку під час анального сексу. Зволоження охороняє тканини від мікротравм і запобігає неприємним наслідкам після контакту.

Застосування

Невелику кількість лубриканта слід рівномірно розподілити по поверхні бажаного місця.

Не впевнені у виборі, або потрібна консультація? Ласкаво просимо до інтернет-магазину інтимних товарів TALLA. Тут Ви знайдете все для повної гармонії Вашого інтимного життя: від секс-іграшок до найрізноманітніших аксесуарів. Ознайомтеся також з асортиментом категорії "Анальні змащувачі" - і Ви обов'язково знайдете те, що підходить саме Вам.



Тільки якісні змазки для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти німецькі довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Об'єднавши в одному мастилі засоби на різній основі вдалося отримати лубриканти з унікальними характеристиками. Комбіновані мастила набули всіх переваг водних і силіконових лубрикантів, позбавившись властивих їм недоліків. На відміну від звичайних водних мастил, комбіновані діють довше, вони не залишають слідів, що важко виводяться на білизні та одязі, сумісні з більшістю інтимних іграшок.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що лубриканти вагінальний багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти зі смаком створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Flutschi
Об'єм (мл) 80
Смак Без смаку і запаху
Основа Водно-силіконова
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант для анального сексу Flutshi "Anal" 80 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу