38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Гель-лубрикант на основі силікону FLUTSCHI Extime 80 мл

Гель-лубрикант на основі силікону FLUTSCHI Extime 80 мл

Артикул 623296
500 грн
475 грн

Гель-лубрикант на основі силікону FLUTSCHI Extime 80 мл

Опис: Унікальний гель-лубрикант на основі силікону від німецької компанії Flutschi серії Extime - це надійний і безпечний засіб для покращення комфорту під час інтимного спілкування. Він має зволожуючий та збудливий ефект, підходить для використання в будь-яких умовах і зберігає свої властивості довше, ніж лубриканти на інших основах. Весь захват відчуттів у одному флаконі об'ємом 80 мл!

Склад:

Dimethicone, Dimethiconol

Переваги:

  • Бренд: Flutschi - німецька компанія з високими стандартами якості - представляє продукцію визнаної якості.
  • Країна-виробник: Німеччина - запорука високої європейської якості виготовлення продукту.
  • Об'єм: 80 мілілітрів - насиченість та інтенсивність дозволять користуватися ним достатньо довго.
  • Основа: Силіконова основа гелю забезпечує ковзання та зволоження на тривалий час.
  • Ефект: Збудливий та зволожуючий ефект для максимального комфорту та задоволення під час інтимного спілкування.

Застосування:

Нанести невелику кількість гелю на бажані зони перед статевим актом. Підходить для використання з презервативами. Високоякісний гель-лубрикант FLUTSCHI Extime подарує вам нові відчуття, а вашій любовній грі - неймовірну м'якість та чутливість. Дощ, сніг або ясна погода - цей лубрикант ефективно працює завжди! Не втрачайте шансу випробувати його силіконову потужність. Не відмовляйте собі у задоволенні - придбати Гель-лубрикант на основі силікону FLUTSCHI Extime 80 мл можна прямо зараз в інтернет-магазині TALLA. А також представляємо вашій увазі багатий асортимент бренду в категорії Силіконові лубриканти.

Зволоження – один із факторів комфортного, без травм сексу, який закінчується оргазмом. силіконові лубриканти покликані замінити або доповнити дію природних лубрикантів. На відміну від альтернативних мастил, силіконові гарантують тривалий ковзний ефект без необхідності внесення додаткової порції лубриканта. Ця цінна властивість мастила незамінна при анальних контактах, стимуляції чутливих зон інтимними іграшками.

Безпека та комфорт під час сексу залежать не тільки від достатньої кількості лубриканта, а й від його правильного вибору. Силіконові мастила незамінні при анальному проникненні, але вони не сумісні з більшістю секс-іграшок. Якщо ви шукаєте вагінальні лубриканти – то в якості таких засобів використовуються переважно лубриканти на водній основі. Вони не руйнують полімерні матеріали, безпечні для шкіри та здоров'я в цілому, легко видаляються водою.

Переваги силіконових мастил можуть бути розширені за рахунок додаткових компонентів. Вводячи до їх складу речовини, що підсилюють приплив крові до статевих органів, одержують збуджуючі мастила для сексу . Це проста можливість покращити якість сексу, посилюючи відчуття від стимуляції та інтенсивність оргазму, у якого може з'явитися багато нових відтінків.

Наші бажання в сексі не будуть обмежені нічим, якщо для їх реалізації ми створимо відповідні умови. Звичайне силіконове мастило не завжди вирішує поставлені завдання і тоді на допомогу приходить інтимний зволожуючий гель . З ним ви досягнете максимального комфорту, незалежно від того, який вид та спосіб стимуляції ви обрали, а також незважаючи на індивідуальні особливості організму.

Виробник Flutschi
Об'єм (мл) 80
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Країна виробник Німеччина
Основа Силіконова
Категорія сексшопу Лубриканти на силіконовій основі
Залишіть свій відгук на Гель-лубрикант на основі силікону FLUTSCHI Extime 80 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на силіконовій основі