38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Гель-лубрикант для анального сексу Just Glide Anal 500 мл

Гель-лубрикант для анального сексу Just Glide Anal 500 мл

Артикул 623431
Об'єм (мл): 500
808 грн
768 грн

Гель-лубрикант для анального сексу Just Glide Anal 500 мл

Опис: Шукаєте ідеальний засіб для комфортного, безпечного та приємного анального контакту? Гель-лубрикант Just Glide Anal спеціально створений для тих, хто цінує якість та ніжність. Цей продукт на основі води має нейтральний рН та не викликає подразнення. Завдяки розслаблюючому ефекту значно полегшує процес введення. Об'єм у 500 мл забезпечує тривале використання.

Склад

Aqua, Alcohol Denat., Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Sodium Lactate,Urea,Citric Acid

Переваги

  • Відомий бренд Just Glide завоював визнання покупців завдяки високій якості своїх продуктів.
  • Країна-виробник - Німеччина - гарантує строгий контроль за процесом виготовлення лубриканта.
  • Об'єм 500 мл дозволяє довго використовувати лубрикант, уникнувши частої покупки нових пляшечок.
  • Основа лубриканта - вода, що робить його безпечним для використання та зручним у застосуванні.
  • Розслаблюючий ефект допоможе зробити анальний контакт найбільш комфортним та приємним.

Застосування

Нанесіть необхідну кількість гелю перед контактом. Рекомендується наносити як на тіло, так і на іграшки. Після закінчення не забудьте промити залишки гелю. Ми впевнені, що ви оціните якість продукції від Just Glide! Оберіть надійність та комфорт, обираючи гель-лубрикант для анального сексу від цього бренду. Придбати його можна в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також не пропустіть можливості ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Анальні змащування.

Тільки якісні анальні інтимні гелі здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Німецькі лубриканти довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Інтимні мастила на водній основі сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 500
Довжина 500
Смак Без смаку і запаху
Аромат Без смаку і запаху
Основа Водна
Країна виробник Німеччина
Додатковий ефект Розслабляючий
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Гель-лубрикант для анального сексу Just Glide Anal 500 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу