38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Гель-лубрикант для анала на водній основі Just Glide Anal 200 мл

Гель-лубрикант для анала на водній основі Just Glide Anal 200 мл

Артикул 623946
Об'єм (мл): 200
288 грн
273 грн
Немає в наявності

Гель-змазка для анала на водній основі Just Glide Anal 200 мл

Наш Гель-змазка для анала Just Glide Anal - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і безпеку. Це засіб виконаний на водній основі, що забезпечує природне ковзання при контакті. Він дбайливо доглядає за шкірою, роблячи кожен момент використання плавним і ніжним. Лише одне невелике нанесення гелю допомагає досягти оптимального слайдингу при використанні іграшок або під час акту. Виняткова формула, розроблена німецькою компанією Just Glide, відповідає найвищим стандартам якості.

Склад

Aqua (Water), Alcohol denat., Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Citric Acid.

Переваги

  • Bренд Just Glide відомий своєю філософією створення продукції високої якості та ефективних рішень для інтимного життя людей.
  • Країна-виробник - Німеччина є провідником високих стандартів якості та відповідає всім вимогам безпеки.
  • Об'єм (мл) у 200 мл є достатньо об'ємним для тривалого користування, роблячи продукт економічно вигідним придбанням.
  • Основа - Водна основа забезпечує сумісність з використанням презервативів та дбайливе ставлення до чутливої шкіри.
  • Eфект - Розслаблення м'язів та зволоження допоможуть гарантувати комфорт не тільки під час, але і після використання змащувача.

Застосування

Невелику кількість гелю потрібно нанести на бажану область або на інтимну іграшку перед її використанням. За необхідності кількість можна збільшити.

Найефективніші та приємні моменти у вашому інтимному житті забезпечить Гель-змазка для анала Just Glide Anal. Вже сьогодні ви можете відчути повне розслаблення та комфорт з усіх сторін! Оформите своє замовлення на сайті інтернет-магазину інтимних товарів - TALLA. І не забудьте ознайомитися з усим асортиментом в нашій Категорії - Анальні змащувачі!



Тільки якісні змазки для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти німецькі довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Водні лубриканти сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що лубриканти вагінальний багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти оральні створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Just Glide
Довжина 200
Об'єм (мл) 200
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Гель-лубрикант для анала на водній основі Just Glide Anal 200 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу