38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Веганський органічний гель лубрикант Just Glide bio 200 мл

Веганський органічний гель лубрикант Just Glide bio 200 мл

Артикул 624934
Об'єм (мл): 200
444 грн
421 грн
Немає в наявності

Веганський органічний гель-змащувач Just Glide Bio 200 мл

Just Glide Bio - це веганський змащувач на водній основі, який чудово підходить для чутливої шкіри. Вироблений в Німеччині, цей змащувач має унікальні властивості ковзання і тривалого зволожуючого ефекту. Безпечний для використання з презервативами з латексу. Легко змивається водою і не залишає плям. Передові процеси виробництва та високоякісні натуральні інгредієнти роблять цей гель-змащувач радикально новим продуктом переваги.

Склад

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Переваги

  • Бренд Just Glide є знаком якості: всі продукти випускаються на високотехнологічних європейських заводах під суворим контролем.
  • Країна-виробник Німеччина: це означає строге дотримання всіх світових стандартів якості продукції.
  • Об'єм цього унікального гелю-змащувача складає цілих 200 мл, що гарантує його тривале використання.
  • Змащувач на водній основі поєднує в собі чудові властивості ковзання і тривалого зволоження. Не містить жирних і липких компонентів, легко змивається водою.
  • Ефектом використання є не тільки зволоження, але і приємний післясмак природного характеру без пошуку недоліків у його ароматичному "носу".

Застосування

Нанести достатню кількість продукту на бажану область тіла. Сумісно з усіма видами презервативів, можна використовувати разом з еротичними іграшками.

Збагачуйте ваше інтимне життя Just Glide Bio - вишуканий органічний гель-змащувач для любителів приємних відчуттів! Замовляйте його вже сьогодні в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також пропонуємо ознайомитися з повним асортиментом категорії - Оральні змащувачі. Ніколи не забувайте про безпеку та комфорт вашої найближчої миті!



Інтимні гелі для вагінального сексу збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Інтимні гелі на водній основі – одна з найбільших категорій лубрикантів, популярність яких обумовлена ​​їх універсальністю. Вони використовуються не тільки як вагінальні мастила, а й засоби для анального проникнення, орального сексу, для стимуляції інтимними іграшками. Такі лубриканти не містять речовин, що викликають алергічні реакції, безпечні для шкіри та секс-іграшок.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 200
Довжина 200
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Форма випуску Гель
Матеріал Гель
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Веганський органічний гель лубрикант Just Glide bio 200 мл напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу