38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант на водно силіконовій основі Just Glide Performance 20 мл

Лубрикант на водно силіконовій основі Just Glide Performance 20 мл

Артикул 625930
Об'єм (мл): 20
71 грн
67 грн
Немає в наявності

Лубрикант на водно-силіконовій основі Just Glide Performance 20 мл

Німецька якість у кожній краплі - Лубрикант на водно-силіконовій основі Just Glide Performance. Цей унікальний продукт не тільки забезпечує комфорт і гладкість, але й діє стимулююче, збільшуючи чутливість і інтенсивність відчуттів. Він створює тонкий шар, який захищає шкіру від тертя і подразнень, роблячи кожен контакт природним і легким. Для заспокоєння вашого розуму - він має сертифікати Dermatest Excellent & Vegan Продукти!

Склад

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Citric Acid.

Переваги

  • Бренд: Just Glide - надійний і відомий виробник інтимної косметики високої якості.
  • Країна-виробник: Німеччина - це запевнення в точності відповідності всіх передових стандартів виробництва і перевірки якості.
  • Об'єм 20 мл - компактний об'єм дозволяє брати лубрикант з собою в будь-яке місце, навіть якщо це буде спонтанна подорож або вечірка.
  • Основа: Водно-силіконова - ідеальне поєднання двох найпопулярніших складових для забезпечення природної гладкості і комфорту.
  • Ефект: Збуджуючий - добавка, яка за допомогою його цілиться на отриманні задоволення від кожного контакту.

Застосування

Можна використовувати при оральному, анальному або класичному контакті. Також сумісний з більшістю видів презервативів та інтимних іграшок.

Не відмовляйте собі в якісному задоволенні! Замовляйте Лубрикант Just Glide Performance прямо зараз на сайті інтернет-магазину інтимних товарів TALLA. До речі, запрошуємо ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Оральні змащувачі.




Якщо на слово «годинник» у вас виникає асоціація "Швейцарія", то при пошуку силіконових, комбінованих водно-силіконових та інших видів мастил цілком заслужено вашим вибором можуть стати лубриканти німецькі . Сертифікація виробництва у цій та інших видах діяльності зробила свою справу і німецькі мастила стали еталоном безпеки, ефективності та оригінальних рішень.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 20
Основа Водно-силіконова
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Комбіновані лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант на водно силіконовій основі Just Glide Performance 20 мл напишіть відгук
Супутні товари
Комбіновані лубриканти для сексу