38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант органічний веганський на водній основі 20 мл Just Glide Premium

Лубрикант органічний веганський на водній основі 20 мл Just Glide Premium

Артикул 626082
Об'єм (мл): 20
66 грн
63 грн
Немає в наявності

Лубрикант веганський органічний на водній основі 20 мл Just Glide Premium

Опис:

Just Glide Premium - це веганський органічний лубрикант на водній основі. Завдяки унікальному складу, продукт забезпечує тривале ковзання і зволоження, не викликаючи подразнення шкіри. Лубрикант припадає до душі тим, хто цінує натуральність і безпеку як у їжі, так і в товарах для інтимних стосунків. Виробник з упевненістю гарантує високу якість свого продукту, відповідність всім стандартам безпеки і захоплюючі відчуття від використання.

Склад:

Purified Water (Aqua), Vegetable Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Переваги:

  • Бренд - Just Glide: відомий бренд на ринку інтимних товарів з хорошою репутацією та перевіреними відгуками клієнтів.
  • Країна-виробник - Німеччина: висока якість, відповідність європейським стандартам безпеки і контроль на всіх етапах виробництва.
  • Об'єм (мл) - 20: зручний об'єм для перенесення в косметичку або кишеню, можливість спробувати продукт перед покупкою великого об'єму.
  • Основа - Водна: більш безпечна для використання з презервативами, легко змивається водою, не залишає плям на одязі та постелі.
  • Ефект - Збуджуючий: сприяє інтенсифікації відчуттів та зусиллям страсті під час інтимної близькості.

Застосування:

Невелика кількість лубриканта наноситься на тіло або діючу поверхню виробу. За необхідності кількість можна збільшити.

Зануртеся повністю в світ нових відчуттів з веганським органічним лубрикантом Just Glide Premium! Зробіть свої вихідні особливими. Ви завжди можете замовити продукт з швидкістю блискавки TALLA. Тут ви знайдете все, що потрібно для вашої впевненості та комфорту. І познайомтеся з нашим широким асортиментом Категорії - Смазки на водяній основі.



Використовуйте водні лубриканти з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші анальні лубриканти , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 20
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Лубрикант органічний веганський на водній основі 20 мл Just Glide Premium напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі